Születésétől kezdve éjszaka 4-5X ébred a baba, ennek mi lehet az oka? Esetleg lelki? Egyáltalán van ilyen?
Na akkor elmesélem ,hogy 16 hónaposom és 3x4x minimum kel.Hol ezért,hol azért.Még soha egyetlen éjszakát nem aludt át,és úgy tűnik nem is nagyon tervezi:(
Minden fogánál előveszi valamilyen nyavalya,aminek antibiotikum a vége.Viszont amiben szerencsém van,hogy nagyon jó evő.
Egyik gyerekem 20 hónapos koráig ébredt minden éjjel 1-2-3-4-5X, mikor hogy.
Amikor elválasztottam, rá egy hétre átaludta az éjjeleket, és azóta is.
Majd ha nagyobb lesz, megkérdezem, miért csinálta :o)
Amúgy teljesen kiegyensúlyozott gyerek.
Egy 5 gyerekes anyuka elmélete:
neki minél többedik gyereke született, annál tovább és gyakrabban akartak szopizni éjjel. Szerinte ez amiatt van, hogy a babák tudják, hogy éjjel a mama"csak az övék", olyankor nem jön 2 tesó, hogy elvonja figyelmét, kizárólagosan csak vele foglalkozik. Hát nem tudom, lehet benne valami...
Első vagyok
az enyém 7 hónapos kora óta tápszeres,és amióta tápszeres nem is enni kér éjjel,csak nem leli a cumikáját vagy szomjas,vagy mikor mi baja:)...de már megszoktam.
Ejha, ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen gyakori....azt hittem ez vmi nem általános dolog....:/
Hát sz*r lehet.:(
Szia!
Én babám 21 hetes, 3-4-5x kelünk éjszaka..most jön a második foga, most azért, korábban meg rossz volt a holdállás, napállás, csillagállás, éhes, szomjas, bekakilt, megijedt, felriadt...van ilyen..pedig nekünk már volt olyan ,hogy csak egyszer keltünk, aztán visszaállt a több kelésre, és semmit sem csináltam máshogy...szóval nem kell hitetlenekdni..kórházi szobatársam nagyobbik gyerkőce 2,5 éves, 2-3x kel még mindig éjszaka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!