Férfiak, zavar titeket ha a párotok más férfiakkal is barátkozik, találkozik?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 08:04
11/13 anonim válasza:
Engem zavar. Nem annyira, hogy cirkuszoljak emiatt, de valahogy mégiscsak zavar. 29/F
12/13 anonim válasza:
azért akit zavar, az nyilatkozhatna, hogy mégis, hogy gondolja? ha összejött a lánnyal, akkor az utóbbi fordítson hátat az összes hímnemű ismerősének? akiket esetleg jóval régebb óta ismer, és tartja velük a kapcsolatot, mint a párjával? na nehogy már. ha valaki ezt kívánja tőlem, akkor mehet, amerre lát. nekem vannak fiúbarátaim, olyan is, akivel megbeszélem, hogy találkozzunk (főleg, mivel külföldön lakom, és csak évente egyszer megyek haza, ez nem egy túl sűrű alkalom). 15 éve ismerem, nehogy már megszakítsak vele minden kapcsolatot, csak mert épp összejöttem valakivel.
13/13 anonim válasza:
Azért zavar, mert nem hiszek a férfi-nő közti szimpla barátságban. Haverságban igen, de barátságban nem.
És bár a feleségemnek van pár haverja, mégsem tiltottam el soha egyiktől sem. Ha akar akkor megy és találkozik, beszél velük. De ettől még nem járok örömtáncot. 29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!