Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nő vagyok. Keveredek szóváltás...

Nő vagyok. Keveredek szóváltásba emberekkel. Ebből 2állat megvert. Bordam is repedt. Anyam meg ezekkel barátkozik?

Figyelt kérdés

csak azért veszett velük össze, amikor neki lett baja konkrétan velük, de most újra köszön-beszél velük.

Milyen ember legyek? Ha a saját anyám nem véd meg és megaláz, akkor hogy merjek másnak megnyílni, és ha pasik el is fogadják a külsőmet, megnyílni nekik?

2014. aug. 2. 18:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Mert nekem megalázó, hogy azt sztárolja, aki enegm bántott. Ha az én gyerekemet bántaná valaki, ha okkal,ha nem, kikapanrám a szemét, és börtönt is vállalnám akár. UGyanígy szülőnél is...én pl. aki őt bántotta, azzal szóba se állok, rá se nézek az utcán...
2014. aug. 3. 10:28
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Az a te bajod, hogy kötözködős ember vagy, nehogymár megtiltsd neki, hogy barátkozzon másokkal, csak mert te beléjük kötöttél...
2014. aug. 3. 11:13
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem én kötöttem beléjük...én csak kiálltam magamért.

Ez egy sztori volt, az a bajom, hogy anya soha nem állt ki mellettem, másban sem. És nekem ez megalázó látva azt, mással milyen jól bántak, hogy bátorították.

(Neked viszont tényleg az lehet a bajod, hogy csak kötekedni akarsz, azért is támadsz engem rögtön)

2014. aug. 3. 11:16
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha így megvertek, hogy borda is repedt akkor irány az orvos, látlelet, aztán feljelentés. Olcsón megússzák sajnos így is, de legalább szívnak valamennyit.

Ha ilyen veszélyes alakok, akkor vagy kerüld őket, mint a pestist, vagy legyél felkészülve védekezésre, ha látod, hogy támadnának (gáz-riasztó pisztoly vagy paprikaspré, aztán menekülés amíg fetrengenek).

2014. aug. 3. 11:31
 15/18 anonim ***** válasza:

Minek kell szovaltasba keveredni? Ha ok mondanak valamit, mondjanak, te ne foglalkozz vele. Ha tudod, hogy neked van igazad, az boven eleg.

Ha itt nem tudsz megallni es vitazol veluk, akkor te is hulye vagy.

2014. aug. 3. 15:20
 16/18 A kérdező kommentje:

Én nem fogok egy vita hevében megbújni, és befogni, nem számítottam arra, hogy ellenkező neműek ennyiért nekem esnek , mással is veszekeszik is az ember, aztán annyi...

Után cigivel járkáltam, hogy meggyújtom, h aön és belenyomom, és késsel...

És az egyiket, ha meglátom, pánikroham jön rám.

Megint köszönöm azoknak, akik a kérdésre reagáltak, nem tudom miért divat lenézni a kérdezőt két sorból, és nem a kérdésre reagálni, jobban fáj, hogy anya milyen, ahogy egy kommentben is írtam róla...

2014. aug. 3. 16:48
 17/18 anonim ***** válasza:

"Én nem fogok egy vita hevében megbújni, és befogni"

Akkor ne csodalkozz, ha pofanvagnak.... okos enged, szamar szenved.

Ne foglalkozz anyukad barataival, es egy kisse fogd vissza magad veszekedesek teren.

2014. aug. 3. 17:02
 18/18 A kérdező kommentje:

massal vissza tudom; ezek alapban idiotak, nem csak szerintem.

anya zavar. tegnap aradozni kezdett az egyikrol...manipulalva engem h lassam be milyen.jot tesz most...es ez nagyon undorito szerintem.

anyat meg ez a ket no nem viselte el, en azota nem nezek rajuk se....es ha faj sokszor mondom h bemegyek hozzajuk es kibeszelem h anya milyen.kreten megertem oket...es anya olyankor hallgat...

2014. aug. 3. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!