Mi a véleményetek arról, ha együtt vagytok, összeköltözést terveztek, erre ő kijelenti, hogy a családja előtt soha nem fogja felvállalni a kapcsolatot?
80-as:
Ez se rossz megoldás, jössz megnézni a boszit? :D
Amúgy nem értem, h miért kéne a szülőktől függenie, h jó lesz a kapcsolat vagy sem. Ez a legnagyobb hülyeség sztem.
Kb. semmi köze hozzá a családnak, h milyen a kapcsolat. Ez csak egy megszokás, h bemutatjuk a családnak a csajt.
Ha ennyire gáz a család, akkor tényleg nem értem, miért akarod szegény lányt kitenni ennek az egésznek minden előzetes nélkül. Így én se merészkednék a közelbe sem. Gondolom ő sem csak úgy beállított veled haza, hanem előtte mesélt rólad.
Ez nem csak megszokás. Ha komolyan gondolod vele, akkor előbb-utóbb egy család lesztek. És nem akkor szokás megismerkedni a rokonokkal, hanem már jóval előtte.
85-os:
Tegyuk fel h bemutatja, azzal mar be van biztositva a helye vagy mivel valtozik meg az egesz?
82-es:
Szemelyesen nem lenne gaz, azt csak utolag en erzekelnem h mennyire olyan.
Még mindig nem a bemutatásról van szó. Nem az a probléma.
#87 Amúgy meg ha a bemutatás után is neked lenne gáz, meg ha csak elmondod hogy van vki akkor is, akkor miből lenne jobb személyesen???
Kedves Kérdező! Egy férfi nemcsak akkor tud kihasználni anyagilag, ha pénzt vesz el tőled. Akkor is, ha csak hozzád költözik, még ha valamelyest beszáll a költségekbe, akkor is. Mert simán azzal, hogy nem fizet albérleti díjat, megtakarít havonta 40-50-80 ezer forintot, ami azért nem kis pénz. Becsüld magad többre, és ha saját lakásod van, nagyon vigyázz, nehogy amiatt akarjanak veled lenni.
Az összeköltözés NEM garancia arra, hogy komoly kapcsolatot terveznek veled. Lehet, simán lakhatási gondjai vannak. Minél jobban erőlteti egy férfi a nőhöz költözést, annál gyanúsabb.
Egyébként mi történt veletek azóta?
Csak rosszabb lett a helyzet. Vannak dolgok, amiket nem tudok elfogadni, és szerintem nem is kell elfogadnom őket.
Tanultam belőle, most már csak annyit adok, amennyit én kapok. Ha valaki ennyire semmibe vesz, azért miért tegyek meg mindent? Nem is találkoztunk azóta. Neten is alig írunk egymásnak, és az is vagy a semmiről szól, vagy veszekedés lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!