Mi a véleményetek arról, ha együtt vagytok, összeköltözést terveztek, erre ő kijelenti, hogy a családja előtt soha nem fogja felvállalni a kapcsolatot?
Elképesztő milyen korlátolt itt mindenki. Simán létezhet ésszerű magyarázat arra hogy miért nem akarja bemutatni a barátnőjét a családjának. Persze a buta emberek nem megérteni akarnak, hanem cselekedni ész nélkül.
Ami téged zavarhat az egészben az maz az hogy így kimaradnak a párod családjával kialakítható új társas kapcsolatok. Ekkor ő viszont gondolhat arra hogy neked valójában nem is csak ő kell hanem primitív rabszolgája vagy a társas ösztöneidnek. Könyörgöm, próbáld meg megfogalmazni tételesen hogy miért zavar az ha nem ismered a családját és akkor rá fogsz jönni hogy valójában mennyire önző is vagy. Vonatkoztass el a társadalmi elvárásoktól és ne az legyen a vezérelv hogy "de hát az a szokás hogy bemutat".
Lehet, hogy menthetetlen vagyok, de biztos vagyok benne, hogy nekem nem kamuzik.
"Könyörgöm, próbáld meg megfogalmazni tételesen hogy miért zavar az ha nem ismered a családját és akkor rá fogsz jönni hogy valójában mennyire önző is vagy."
Nem azt akarom, hogy mutasson be. Nem ez zavar. Hanem, hogy mindenki azt hiszi róla, hogy egyedülálló. Az zavar, hogy inkább hazudik valamit nekik, mint hogy azt mondaná, hogy megyek a barátnőmhöz, ugyanis VAN olyanom.
Ezt nem a barátod írta ki?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
@Demented_World
Akkor irigylem Szabit :D
Kedves kérdező!
Szépen fogod maga, odaállsz elé, és közlöd, hogy most azonnal elmegyünk és bemutatsz anyának. Ha mentek akkor jó, ha nem mentek, akkor egyedül megy a pasi, de jó messzire,és vissza se jöjjön addig amíg jobb belátásra nem tér. Ez ilyen egyszerű. Ha nem látod be, akkor szépen vállalod a következményeket, és megtanulsz vele együtt élni, de egy biztos, emellett a pasi mellett soha nem lesz normális életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!