Az összeköltözést tervezzük a párommal. De félek, hogy hogyan fog működni az együtt élés. Bele merjek vágni?
hát pedig jobban fogsz járni, ha már az elején rászoktatod, hogy a háztartás rendben tartása közös feladat, elvégre nem vagy rabszolga... ha nem kezded el most, pár év múlva kb olyan kérdést fogsz kiírni, hogy "nem bírom tovább, a háztartás a nyakamban, a gyerek nem bír magával, a férjem pedig lelépett.. mit csináljak?"
Ez a 21. század és a nők ugyanúgy dolgoznak mint férfiak, ergo, miért kéne csak nekik csinálni a takarítást, mosást, vasalást, főzést, mosogatást, rendrakást etc... Még kis lakásban sem kis mennyiségű feladat is, rengeteg időt elvesz.
Ha meg a párod megköveteli, hogy rend legyen úgy, hogy ő nem segít.. háááát, akkor sok jót nem jósolok neked. Plána, ha már most cikinek érzed megkérni őt bármire is. Hidd el, nem akarok neked rosszat, de gondolj a jövőre is. Ha nem szeretnél meggebedni és felemésztődni, akkor igenis közösen kell tervezni a háztartásvezetést is.
Oké, akkor legyél te háziszolga :)
Nekem nem segít a párom a takarításban, háztartásban - együtt csináljuk.
Semmi papucsság vagy cikiség nincs abban, hogy beszórja a ruhákat a mosógépbe és kimos, majd együtt kiteregetünk. Ahogy abban sem, hogy ha ő ér haza előbb néha megfőz, ezzel is kedveskedve nekem. Vagy abba, hogy amíg én főzök, ő megterít, elmosogat. És abban sem, hogy egyikőnk mosogat, a másik törölget. Abban sem, hogy én porszívózok, ő addig asztalt töröl vagy a mosdót sikálja.
Tudod mi a ciki és a papucs dolog?
Amikor egyformán 8 óra munka után hazaér a nő és a férfi. A férfi leül a tv elé a kanapéra, egy sörrel a kezébe, mert megérdemli a kemény munkájáért. A nő megfőz, közben elmosogat, eltörölget, megterít, tálal. Esznek. A nő megint elpakol, elmosogat. Berakja a mosást, kitereget, kivasal. A "párja" még mindig a TV-t nézi. Felporszívózik, felmos. Este 10 óra van. Ágyba mennek, kötelességből szexel vele egyet, mert a férfi megérdemli. Na ez a csicskaság, és nem az, amikor kölcsönösen segítenek egymásnak a felek, szeretik egymást, előzékenyek a másikkal és kiegészítik egymást. AZ párkapcsolat - amit te tervezel pedig ingyen cselédség :)
De váljék egészségedre! Csak légyszi ne gyere ide 2 év múlva kérdéseket feltenni, hogy "Itt vagyok az 1 éves gyerekünkkel a párom nem segít semmiben nincs semmire időm, mindenre azt mondja az az én dolgozom, az asszony helye meg a konyhában van és a neve kuss, de a keresete nélkül nem tudunk mit tenni! MÁr meg is csal, mert talált magának egy izgalmasabb, modern nőt! Mit tehetnék???"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!