Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy fél éve együtt vagyok egy 43 éves nővel?
Figyel a saját életeddel azt kezdesz amit akarsz de belegondoltál h mi lesz 10 év múlva ? Te 33 leszel még bőven kapós árú mire ő már elég durván öreg 53 és ez javulni nem fog.
És igazad van ennek nincs jövője.
Szerintem a szüleid ki fognak akadni.
23 évesen szerintem korai még 20-30 évekkel előre gondolkodni.
Miért kezdik úgy a legtöbben, hogy gondolj bele mi lesz 30 fényév múlva.
Most nem bántásból de a szex miatt vagy vele nem ?
Egy 43 éves nő örül mit majom a farkának h van egy 23 éves palija és nem egy korabeli középkorú csávesszel kell együtt epetyelnie.
Meg mondom mé gondolom ezt mer anno apámnak is volt egy ilyen időszak az életébe, és ö azt állította h az a 10 év volt élete legboldogabb időszaka. Itt ő a szexre gondolt első sorban de am ezt mondta is nekem.
Szerintem 20-n éveseket is simán megkaphatnál de te tod.
Sajnos rengeteg pedo-hajlamú nő csábítgat el manapság fiatal fiúkákat, mert nem találnak a koruknak megfelelő pasast maguknak, meg az olyan "divatos".
Te viszont nem tudom, hogy hogyan akarsz egy anyád korú nőt hazavinni??!
(Amúgy azt sem értem, hogy 20 évesen miért nem a 18 éves lányokat hajtod, és hogyan tudsz egyáltalán rágerjedni egy középkorú nyanyára??!)
Nekünk simán elmondtad. Nekik miért másabb?
Fél éve elhallgatod előttük a kapcsolatodat?
:-o
Nem tudják, hogy szerelmes vagy?
Ez nagy hátrány.
Ha tudnák, miylen jó Neked, és mennyire szeretitek egymást, nem érdekelné őket, hogy hány éves!
Egyébként biztos látják Rajtad a változást!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!