Szerintetek már meg kellene engednie a szüleimnek hogy együtt aludjunk?
Amíg otthon élsz, azt engednek meg, vagy nem, amit ők akarnak.ha rossz a kapcsolat a szüleid és a párod között, érthető, ha nem akarják a saját otthonukba kerülgetni.
Tegyél azért, hogy önálló életed legyen, akkor azzal alszol és annyit, amennyit akarsz.
Te nem alhatsz a párodnál? Mármint 18 vagy, attól, hogy otthon élsz, ha a párod nem is alhat nálatok, te mehetnél hozzá. Az ő szülei szólnának azért, ha ott aludnál?
24/l
Akkor meg is van a megoldás. Aludj te a párodnál, így együtt tudtok lenni legalább hétvégén.
24/l
Több mint 3éve vagyok együtt a barátommal és soha nem fogják engedni, hogy itt aludjon. Pedig még bajuk sincs vele, sőt anyum nagyon kedveli. Apám viszont kissé túl keresztény.
Én szoktam ott aludni náluk, 2éve még utánam jöttek kocsival és bújkálni kellett, de mostmár beletörődtek legalább ebbe.
20L
Előző vagyok, bocs a tanács lemaradt: aludj te náluk! Abba nem szólhatnak bele. Ha nagyon kiakadnak az ötleten akkor viszont mondd, hogy bnőnél alszol. Bár az már jó pont szerintem, hogy nyaralni elengednek vele:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!