Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha együtt vagytok, összeköltözést terveztek, erre ő kijelenti, hogy a családja előtt soha nem fogja felvállalni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

2014. szept. 2. 16:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/103 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ha vele szeretnéd mindenképp a szerelmedet megosztani továbbra is, akkor le kell ülnötök, és elmondanod, hogy Te ezt nem tartod elfogadható eljárásnak, és ha szeretné, hogy érezd a szeretetét, legalább annyit mondjon el a családjának, hogy van barátnője. Ez kompromisszum lenne mindkettőtök részéről, ő is engedne, meg Te is abban, hogy nem rögtön bemutatna. Ha ennyire sem képes, hidd el, hogy nem szeret, és nincs értelme éveket pazarolni rá a drága életedből!
2014. szept. 2. 18:48
 42/103 A kérdező kommentje:
Ezt már elmondtam neki. Eddig is csak ennyit kértem tőle. Csak annyit mondjon, hogy van barátnője, semmi többet. De még ennyit sem akar megtenni, mert neki kényelmesebb, ha nem tudják. Azt mondta, hogy a számára fontos emberek tudnak rólam. Kérdeztem, hogy mégis kik lennének azok, mert nálam ez úgy kezdődik, hogy szülők, testvérek, barátok, egyéb rokonság... Aztán kiderült, hogy neki az is sok, hogy 2 ember tudja, hogy együtt vagyunk, ebből az egyik egy 13 éves csaj, akit ezen az oldalon ismert meg, de nem találkoztak soha, a másik meg egy 45 éves néni, akit szintén vmelyik oldalon ismert meg. Mert ő idegenekkel előbb megosztja a dolgait, mint a családjával...
2014. szept. 2. 18:55
 43/103 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most kérdés, hogy bármi mást, ami fontos neki, megosztott-e a családjával. Ha nála TÉNYLEG ez a "normális", és Te el tudod fogadni, maradj vele. Ha nem, dobd ki, de sürgősen.
2014. szept. 2. 19:00
 44/103 A kérdező kommentje:
Pl. milyen bármi mást?
2014. szept. 2. 19:01
 45/103 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor szokott kiderülni, hogy nős és kettős életet él.
2014. szept. 2. 19:05
 46/103 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi fontos neki. Te kell, hogy ismerd. Pl. a baráti köre kikből áll, mi a hobbija, mik a vallási nézetei (ha van ilyen), mit gondol a politikáról vagy bármi, ami meghatározza őt és fontos neki. A gondolatait, a mindennapi rutinjait, a kedvelt dolgait ha megosztja úgy általában, akkor gáz, hogy Rólad nem beszél. Ha semmit sem oszt meg a családjával abból, ami ő maga, akkor ez nála az átlag.
2014. szept. 2. 19:06
 47/103 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a véleményem, hogy hasonló helyzetben néznék egy nagyot elsőként, és elgondolkodnék, hogy ezt el tudom-e fogadni.

Azt gondolnám, hogy esküvő sem lesz, gyerek sem lesz. Mert ezek lehetetlenek anélkül, hogy tudnának rólam. Aztán azt gondolnám nem szereti a családját egyáltalán. Meg, hogy a gyerekének is ezt a zárkózott példát fogja mutatni. Meg, hogy a kéréseim mennyire fontosak neki, erre is gondolnék..

Pár hétig biztos agyalnék a dolgon mi legyen, mert volt oka, hogy vele vagyok. De szerintem kiadnám az útját, ha hosszútávon gondolkodom.

2014. szept. 2. 19:06
 48/103 A kérdező kommentje:

#46 A baráti köre kb 2 emberből áll. Nem tudok róluk sok mindent, a nevüket sem, nem láttam képet sem róluk. Annyit tudok, hogy dolgozni nem akarnak, csak otthon ülnek, sorozatokat néznek és várják a csodát.

A mindennapi dolgait gondolom megosztja a családjával, együtt laknak, szoktak beszélgetni. Nem olyan, aki csendben ül és figyel. Biztos nem csak az időjárás a téma.

2014. szept. 2. 19:14
 49/103 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező, ahogy már írták, veled is gond van, és valóban elmehetnél pszichológushoz, mert nem véletlen, hogy fiatal korod ellenére már a 3. ilyen helyzetbe kerülsz. Magad vonzod magadhoz és tartod meg a viselkedéseddel ezeket a megalázó kapcsolatokat. Ráadásul még nem is tanulsz belőlük.

És még mentegeted is, hogy amíg nem komolya kapcsolat, akkor addig nem kell bemutatnia. És mikor lesz komoly? Ha már jön az unoka?

Ez a pasi valamit nagyon titkol előtted, le merem fogadni, hogy van egy szülők által is ismert barátnője vagy felesége.

Én az összes kapcsolatomban a megismerkedésünk utáni pár hétben már találkoztam a barátom szüleivel, tesóival, rokonokkal és viszont.

2014. szept. 2. 19:16
 50/103 anonim ***** válasza:
92%
Te sem tudsz tehát túl sokat róla, ergo egy kategória vagy a családjával. Ha el tudsz viselni hosszú távon egy ilyen zárkózott embert, élj vele boldogan. Ha nem bírod, ne vacakold tovább a drága idődet.
2014. szept. 2. 19:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!