Párommal összeköltözést tervezünk, lehet szülővel együtt élni? Tapasztalatokat kérnék.
Semmiképpen nem költöznék a párom szülőjéhez. Főleg nem gyerekkel, akinek ez a szülő nem is a nagyija.
Inkább menjetek albérletbe.
Ezt ti tudjátok...
Nálunk semmi gond a szülőkkel, jól kijövök én is a párom szüleivel, meg a párom is az én szüleimmel. Mindenhol laktunk már. Mondjuk külön sokkal jobb, mert nem kell másokhoz alkalmazkodni.
Ne, ne menj bele, mert ha egyszer megtortent, nem lehet visszacsinalni.
Tapasztalatbol beszelek, hasonlo a helyzet, raadasul az en apamrol van szo, es en is banom mar mint az a bizonyos kilencet kolykedzo eb...
Lehet kozelebb koltozni, vagy akar egy ket hazzal arrebb, de ne egy fedel ala.
Raadasul irod hogy gyengek az idegei, hogy fogja viselni pl ha a gyerekre rajon az orditas? Vagy ha pl jon egy uj kicsi es ejjel nem hagy aludni senkit?
Jobb ugy ha mindenkinek megvan a maga kis helye, aztan a parod annyit jar at amennyit akar, de az otthon nyugalma legyen meg.
Ha beteg és ideggondja van, akkor sosem lehet tudni mikor rosszabbodik az állapota és kattan be.
Mivel kiszámíthatatlan ez miatt, nem engedném egy fedél alá a gyerekekkel. Lehet 2-3 évig mondjuk ellennétek, aztán akkor hirtelen bekattan és elveri az egyiket v mittomén. Nem kockáztatnék, sztem elég ha a közelbe költöztök. Férjed meg így bármikor át tud szaladni, ha anyósod hívja mert gond van.
Pszichesen beteg emberrel NEM koltozunk ossze!
Lattam ilyet kozelrol, mert gyerekkent ebben nottem fel, nekem termeszetes volt de megviselt. Ha van valasztasod, akkor eszedbe ne jusson! Sot a kozelbe sem szabad koltozni. Menjetek a varos masik vegebe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!