Mi a véleményetek arról, ha együtt vagytok, összeköltözést terveztek, erre ő kijelenti, hogy a családja előtt soha nem fogja felvállalni a kapcsolatot?
Kiszedni. Ahham. Igen. Persze. Meg a Mikulás, piros puttonnyal.
Kérdező, én feladtam. Menthetetlen vagy.
Megyek beverek egy sört.
"még sosem láttam 100%os válaszolót!"
Minden regimnél 100%-os vagyok, amíg el nem kezdek orbánozni és mocskoslibsibolsizni a Politika témában :D
#60 Tudom hol lakik, de szerintem én kerülnék csak kellemetlen helyzetbe, ha megjelennék ott. A neve tuti nem kamu, láttam a személyin is.
A BDSRSTNT! Most esett le, hogy ez mi akar lenni :)
A kérdező írásaiból nekem az jön le, hogy ez egy munkanélküli, anyjáékon élő semmirekellő akit most kidobtak otthonról, ezért sürgősen lakhatást keres. Nem akarja, hogy tudomást szerezzenek a csajról mert fél, hogy felvilágosítják milyen ember is. A csaj nem látja a fától az erdőt, mentségeket keres orbitális abnormális dolgokra, és habár érzi, hogy baj van, ragaszkodik a sz..rkupachoz, mert azt hiszi majd jobb belátásra bírja. Itt már kár bármit is írni, zsák a foltját...
És kérdező. Nem, nem fogod a sz..rt úgy kilapátolni, hogy ne a kukában landoljon.
"egy munkanélküli, anyjáékon élő semmirekellő akit most kidobtak otthonról"
Ez nem így van. Most fejezte be a sulit, azért nincs még munkája. És nem dobták ki otthonról. Nekem inkább éppen az jött le, hogy nem akarják, hogy elmenjen máshova.
Kérdező, engedd meg, hogy kijavítsalak: nem biztos, hogy most fejezte be a sulit, csak neked ezt mondta.
Van egy pasid, aki nem vállal fel mások előtt, viszont össze-vissza kamuzik, munkanélküli, és hozzád akar költözni. Magyarul jó kis kupac sz.art kevert neked.
Te meg ezt a sz.art akarod éppen visszalapátolni a lóba, az pedig esélytelen, hogy jól sikerüljön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!