Mi a véleményetek arról, ha együtt vagytok, összeköltözést terveztek, erre ő kijelenti, hogy a családja előtt soha nem fogja felvállalni a kapcsolatot?
Azt jelenti, hogy csak szeretőt és házvezetőnőt akar. Addig, amíg rád nem un.
Nem érdemes vele összeköltöznöd.
Lehet, hogy szégyelli a családját, előled. Pl nagy szegénységben nőtt fel, alkoholista szülők, ilyesmi. De akkor nem azt mondja, hogy a kapcsolatot nem akarja felvállalni (pont, hogy kéne, hogy lássák, ilyen helyzetből ki lehet törni!!), hanem, hogy téged akar megóvni. Ha ez a helyzet, akkor fogadd el, talán változik majd, vagy még is jobb Neked úgy, hogy nem ismered őket.
Ha nem ez a magyarázat, akkor tényleg csak házvezetőnő és szerető kell neki, és mivel ezt megtalálta, tök jó (neki).
Próbáld meg kideríteni, mi az oka. Ha nem találsz semmit, hagyd ott. (Bár, ha már összeköltözést terveztetek, akkor gondolom elég nagy trauma lenne, meg minden. De hogy hogy eddig nem került szóba a család, bemutatás?! Terelte a témát? Az gyanúús....)
Nem szegények, nem alkoholisták. Normális környezetben élnek.
Nem is a bemutatás a problémám. Nem is azt kértem, hogy beszéljen nekik rólam. Hanem csak említés szintjén annyit, hogy van valakije, és hozzá utazik 1 hétre.
Azt mondta, hogy nem akarja, hogy faggassák, és hogy ő ilyen, ezt fogadjam el, a génjeiben van ez a dolog.
A faggatást én is túléltem, nem értem miért olyan nehéz válaszolni pár kérdésre...mert azt mondja, neki fordított esetben mindegy lenne, hogy ki tud róla. Persze, hogy így mindegy neki, mert róla már mindenki tud.
nem lehet ezt elfogadni sajnos.
én otthon nem mondom el, amíg komoly nem lesz a dolog, de mindenképpen elmondom.
ez a normális.
Nem szeret igazán, vagy szégyelli a kapcsolatot. Én elgondolkodnék a helyedben, hogy biztos ő az akivel lenni akarsz. Lehet, hogy ő csak egy laza szexkapcsolatot akar, teljese ellátással.
Már ne is haragudj, de jó nagy hülye vagy, ha így ebbe belemész. Épp most levelezek egy hasonló felfogású sráccal itt, szóval nem csak egyedül a te barátod ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!