Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha együtt vagytok, összeköltözést terveztek, erre ő kijelenti, hogy a családja előtt soha nem fogja felvállalni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

2014. szept. 2. 16:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/103 anonim ***** válasza:
100%

ja értem, tehát az összeköltözés az valójában hozzád költözés.

a sztori dettó.

menekülj.

és mivel harmadszor történik meg veled, keress pszichológust, ez már komoly mintázat, valami nem stimmel (nálad, bocs). (persze a fiúval sem, de ez legyen az ő gondja)

2014. szept. 2. 17:50
 22/103 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy annyira ronda lennék, hogy ciki lenne velem mutatkozni. Van rendes munkám, eltartom magam, nem vagyok dagadt, normálisan öltözök... És vannak barátaim, akik szerintem szóltak volna, ha gáz vagyok.
2014. szept. 2. 17:54
 23/103 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott a francba minél előbb.
2014. szept. 2. 18:00
 24/103 anonim ***** válasza:
100%

Ha a srác 25 éves, akkor: 1. megunta otthon már a szülei csacsogását és unszolását, hogy húzzon már el, 2. ahhoz viszont már eléggé jól sunyi, hogy ezt félig úgy fogja megoldani, hogy INGYEN FOG ÉLNI a nyakadon, s ha neki ez az életmód ízleni fog egy ideig, akkor biztos, hogy min. még 10 évig ezt fogja csinálni.

Onnan tudod már jól, hogy ingyenélő, hogy az első 3 hónapban nem fizet bele semmilyen közköltségbe, amiért te előtt-utóbb biztos ki fogod nyitni a szádat, majd ő hamarosan kitalál meséket, te elhiszed hónapról-hónapra és még mindig nem akar beleadni semmit + egyáltalán nem lesz kedve dolgozni sem.

Nagyon melegen ajánlom azt is, hogy nézz utána: csupán együttélés vagy vadházasság alatt, ha két felnőtt között tettlegesség történik, mindegy, hogy kinek az ingatlanában, mennyire vagy pl. Te, mint NŐ biztonságban. Nem akarlak megijeszteni, de sajnos röhejes pár év börtönt kap csak az illető, s ez annak köszönhető, hogy nem házasok. Felnőtt vagy, fel kell készülj ilyen helyzetekre is, sőt, mint nőnek ebben a családot és női jogokat szinte egyáltalán nem védő országban. Azt is tudnod kell, hogy bármikor leléphet külföldre úgy, hogy te már csak bottal ütheted a nyomát, s neked marad csak a kihasznált lakásod, összeomlott lelki világod, esetleg egy gyerek is utána. Ezeket világosan vésd a gondolataidba azért, hogy nagyjából bármire fel legyél készülve ...

2014. szept. 2. 18:01
 25/103 anonim ***** válasza:
100%

értem, tehát te annyit szűrtél le az egészből, hogy én téged ismeretlenül rondának tartalak.

jó oké, grat.

2014. szept. 2. 18:06
 26/103 A kérdező kommentje:
#25 arra írtam, hogy vmi nem stimmel nálam. Mert fogalmam sincs, hogy mi lehet a gond velem.
 27/103 anonim ***** válasza:
100%
Nem koltoznek ossze vele, sot, szakitanek is. Regen rossz, ha a csaladja elott nem vallal fel. nincs jovotok egyutt
 28/103 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon legyél szemfüles az első két hónapban és ha látod, hogy nem akar fizetni a közköltségbe, már világos előtted minden. A meséivel pedig egyáltalán ne foglalkozz, főleg azzal, hogy ő ki előtt nem akar felvállalni és ki előtt igen, ezek mind mesék.

Személyesen is ismerek olyan srácot, aki min. 10 évig élt nők nyakán Budapesten, szándékosan azért, hogy tavaly vegyen saját lakást. Mindig akkor váltotta a csajokat, amikor az egyik már kinyitotta a száját, hogy nem jó ez így, hogy fél éve ingyen él a nyakán, s csupán csak a f.rkát lóbálja (bocsánat a kifejezésért, de ezekre nincs szebb szó). Az ilyen bájgúnároknak mindig de mindig van titkos telefonkönyve gyenge lelkű nőkről.

2014. szept. 2. 18:08
 29/103 A kérdező kommentje:
Természetesen nem én tartottam volna el, hanem megosztoztunk volna a költségeken. Ezt már előtte megbeszéltük. Nem is ezzel van a probléma.
2014. szept. 2. 18:11
 30/103 anonim ***** válasza:
96%
... és a bájgúnárok, de az agresszív családapák is, éppen azt súlykolják beléd szépen lassan, s indirekt módon, hogy igen, veled van valami gond, pl. nem vagy már olyan vonzó (felszedtél pár kilót, fáradtabb/ráncosabb az arcod a sok munka miatt vagy pl. rendetlen a hajad szintén a sok munka miatt, stb.), s ez lesz a mondvacsinált ok arra, hogy majd lelépjen a sunyiba. Nagyon vigyázz vele, mint írtam: szem és fül legyél az első két hónapba és legyél rá felkészülve, hogy ridegen képes legyél kidobni az utcára, bármilyen jó lesz a szexben. Csak arra gondolj: a bájgúnároknák rosszabb típusú férfi szinte nincs a világon.
2014. szept. 2. 18:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!