Mi a véleményetek arról, ha együtt vagytok, összeköltözést terveztek, erre ő kijelenti, hogy a családja előtt soha nem fogja felvállalni a kapcsolatot?
én elmondom, hogy mi nem stimmel veled:
nem tiszteled magad.
megengeded, hogy így bánjanak veled = jóváhagyod, bátorítod, hogy semmibe vegyenek.
nem húzol határokat. érzed, hogy rosszul bánnak veled, de ahelyett, hogy szembesülnél a problémával, és megoldanád, inkább nyugtatót szedsz: tompítod a rossz érzést, pedig a rossz érzés egy komoly figyelmeztető jel, hogy nem jó irányba haladsz!
ha te magad így bánsz magaddal, semmibe véve magadat, akkor nyilván egy ilyen toprongy ember, mint a barátod, szintén semmibe vesz és még ki is használ. az ilyen ember rendkívül éles látású, pontosan tudja, hogy melyik nő lehet az áldozata, és lecsap.
és újra és újra fog neked valami szöveget mondani, amit te újra és újra elhiszel, mert már hónapokat, éveket öltél bele a kapcsolatba, és nem akarsz szembesülni azzal, hogy mindez elpazarolt idő volt, és rengeteg pénzt kidobtál a barátodra (most még nem, de ez fog következni).
hát ennyi. én azt mondom, ennek oka van, hogy miért kerülsz harmadszor ilyen megalázó helyzetbe.
a helyedben a következőket tenném:
1. azonnal kirúgnám a barátomat
2. abból a pénzből, amit úgyis kicsalt volna belőlem, belekezdenék egy komoly pszichoterápiába, hogy legyen esélyem olyan férfit találni, aki egyenrangú félként, és nem lábtörlőként kezel.
ez gyakran évekbe telik, szóval jobb, ha minél előbb elkezded.
Kérdező, legyen már eszed, a BDSRSTNT!!
Titkol a szülei elől, hozzád költözne, és még sunyiskodik is. Értem én, hogy önbizalom hiányos, vagy kapcsolatfüggő, vagy egyszerre mindkettő vagy, de szedd már össze magad, vazze.
Penderítsd ki, és keress magad mellé egy férfit. Nem lesz könnyű, ha még nem láttál olyat, de próbáld meg.
#32 Nem vagyok kapcsolatfüggő.
#33 Pontosan így gondolom én is. Ezért nem értem, hogy neki miért nem alap dolog. Nem titokban akarok vele lenni, hanem egy normális, felnőtt kapcsolatot szeretnék, ahol úgy mennek a dolgok, ahogy azoknak menni kell. Csak az a baj, hogy vele szeretném ezt, nem mással.
Nem olvastam el végig a válaszokat, szóval lehet, hogy írta már valaki:
esélyes, hogy a családja nem csak szülők + testvéreket takar, hanem 1 db feleség + esetleg gyerek(ek)et is.
Eszem ágában nem lenne összeköltözni vele, nem tartom magam a város k.rvájának, akit csak sötétben illik látogatni...
na jó, neee. tehát még egy városban sem laktok, tuti hogy valami nagyobb dolgot titkol.
sok sikert, biztos ő az IGAZI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!