Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha együtt vagytok, összeköltözést terveztek, erre ő kijelenti, hogy a családja előtt soha nem fogja felvállalni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

2014. szept. 2. 16:59
 51/103 A kérdező kommentje:
#47 Én is úgy vagyok vele, hogy ha szülők, akkor az a gyerek családba szülessen. Ő nem hiszem, hogy akarna esküvőt, inkább hülyeségnek tartja. Mert nem a papír tart össze 2 embert, és nem attól lesz jobb, hogy ha 2 ember összeházasodik. Már ezt se nagyon tudom elfogadni, azt meg főleg nem, hogy nem elég hogy nem családba születik, de titokban.
2014. szept. 2. 19:19
 52/103 anonim ***** válasza:
93%
Egyébként összeköltözéskor mivel indokolná a szüleinek az elköltözését? Ezt kérdezd már meg tőle.
2014. szept. 2. 19:22
 53/103 A kérdező kommentje:

#49 Annyira nem vagyok fiatal, idősebb vagyok nála 3,5 évvel. Próbálok tanulni a hibákból.

Gondoltam, hogy az első pár találkozásnál még nem feltétlenül kell tudniuk bármit rólam. De az összeköltözés előtt már illene, az épp elég komoly már.

2014. szept. 2. 19:27
 54/103 A kérdező kommentje:
#52 Azt mondta, hogy csak annyit mondana, hogy megy és kész. És hogy így is biztosan sejtik, hogy van vmi ami miatt eljön ide.
2014. szept. 2. 19:30
 55/103 anonim ***** válasza:
100%
Annyit, hogy megy, és kész? És mi lenne akkor, ha a szülei kitalálják, hogy meglátogatják, megnézik hogy hol lakik? Akkor téged addig elküldene a saját lakásodból sétálni? Vagy mi lenne ünnepekkor? Mert mi például úgy szoktuk, hogy szenteste kettesben, első nap az én szüleimnél, következő nap a páromhoz. Vagy szülinapkor? Menne mindig egyedül? Te meg vinnéd magaddal a te családodhoz? Gondolkozz kicsit ezeken, és szerintem neki sem ártana ezt végiggondolni.
2014. szept. 2. 20:14
 56/103 A kérdező kommentje:
Ennyire nem mentünk bele részletesen a dolgokba. De valószínűleg nem is fogunk, ugyanis megsértődött azon, hogy megmondtam, ameddig ez a helyzet nem változik, inkább maradjon minden úgy, ahogy eddig volt, lassítsunk kicsit a tempón. És majd ha felvállal mindenki előtt, akkor jöhet a következő lépés.
2014. szept. 2. 20:19
 57/103 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, kérdező, írhatnak harmincan itt bármit, te csak hajtod a magadét. Ha neked egy ilyen kapcsolat kell, csináld, te dolgod.

Ha magadtól nem jössz rá, hogy itt sz*r van a palacsintában, akkor jó étvágyat.

2014. szept. 2. 20:21
 58/103 A kérdező kommentje:
Én is rájöttem, hogy szar van a palacsintában...csak hogy lehetne kiszedni a szart belőle anélkül, hogy az egész a kukában landolna?
2014. szept. 2. 20:24
 59/103 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább új palacsintát csinálnék. Egyszerűbb is, és biztos nem marad benne nyoma a sz.arnak.
2014. szept. 2. 20:26
 60/103 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ha kíváncsi vagy, hogy mi van a biliben, (én nem lennék, már ennyit sem maradtam volna vele), akkor nyomozd ki hol lakik, és látogasd meg, hogy "véletlen erre jártam, ebben a városban volt dolgom".

Tudod hol lakik egyáltalán? Ha nem, az elég gáz. Legalább a nevét tudod? Mert lehet, hogy abban is kamuzott.

2014. szept. 2. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!