Mi a véleményetek arról, ha együtt vagytok,
összeköltözést terveztek, erre ő kijelenti, hogy a
családja előtt soha nem fogja felvállalni a kapcsolatot?
51/103 A kérdező kommentje:
#47 Én is úgy vagyok vele, hogy ha szülők, akkor az a gyerek családba szülessen. Ő nem hiszem, hogy akarna esküvőt, inkább hülyeségnek tartja. Mert nem a papír tart össze 2 embert, és nem attól lesz jobb, hogy ha 2 ember összeházasodik. Már ezt se nagyon tudom elfogadni, azt meg főleg nem, hogy nem elég hogy nem családba születik, de titokban.
Egyébként összeköltözéskor mivel indokolná a szüleinek az elköltözését? Ezt kérdezd már meg tőle.
2014. szept. 2. 19:22
53/103 A kérdező kommentje:
#49 Annyira nem vagyok fiatal, idősebb vagyok nála 3,5 évvel. Próbálok tanulni a hibákból.
Gondoltam, hogy az első pár találkozásnál még nem feltétlenül kell tudniuk bármit rólam. De az összeköltözés előtt már illene, az épp elég komoly már.
54/103 A kérdező kommentje:
#52 Azt mondta, hogy csak annyit mondana, hogy megy és kész. És hogy így is biztosan sejtik, hogy van vmi ami miatt eljön ide.
Annyit, hogy megy, és kész? És mi lenne akkor, ha a szülei kitalálják, hogy meglátogatják, megnézik hogy hol lakik? Akkor téged addig elküldene a saját lakásodból sétálni? Vagy mi lenne ünnepekkor? Mert mi például úgy szoktuk, hogy szenteste kettesben, első nap az én szüleimnél, következő nap a páromhoz. Vagy szülinapkor? Menne mindig egyedül? Te meg vinnéd magaddal a te családodhoz? Gondolkozz kicsit ezeken, és szerintem neki sem ártana ezt végiggondolni.
2014. szept. 2. 20:14
56/103 A kérdező kommentje:
Ennyire nem mentünk bele részletesen a dolgokba. De valószínűleg nem is fogunk, ugyanis megsértődött azon, hogy megmondtam, ameddig ez a helyzet nem változik, inkább maradjon minden úgy, ahogy eddig volt, lassítsunk kicsit a tempón. És majd ha felvállal mindenki előtt, akkor jöhet a következő lépés.
Nézd, kérdező, írhatnak harmincan itt bármit, te csak hajtod a magadét. Ha neked egy ilyen kapcsolat kell, csináld, te dolgod.
Ha magadtól nem jössz rá, hogy itt sz*r van a palacsintában, akkor jó étvágyat.
2014. szept. 2. 20:21
58/103 A kérdező kommentje:
Én is rájöttem, hogy szar van a palacsintában...csak hogy lehetne kiszedni a szart belőle anélkül, hogy az egész a kukában landolna?
Én inkább új palacsintát csinálnék. Egyszerűbb is, és biztos nem marad benne nyoma a sz.arnak.
2014. szept. 2. 20:26
Nos, ha kíváncsi vagy, hogy mi van a biliben, (én nem lennék, már ennyit sem maradtam volna vele), akkor nyomozd ki hol lakik, és látogasd meg, hogy "véletlen erre jártam, ebben a városban volt dolgom".
Tudod hol lakik egyáltalán? Ha nem, az elég gáz. Legalább a nevét tudod? Mert lehet, hogy abban is kamuzott.
2014. szept. 2. 20:28
Kapcsolódó kérdések: