Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha együtt vagytok, összeköltözést terveztek, erre ő kijelenti, hogy a családja előtt soha nem fogja felvállalni a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

2014. szept. 2. 16:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/103 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok.

Akkor viszont nem fogadnám el.

Azt hiszem, az összeköltözés van annyira komoly, hogy a család tudjon róla. Ha lesz gyereke ő se akar majd tudni róla, hogy éppen van-e valakije vagy nincs a gyerekének?

2014. szept. 2. 17:31
 12/103 anonim ***** válasza:
100%
engem sem akart bizonyos körei előtt vállalni az exem. Fiatal voltam még nagyon, túl ragaszkodó, tűrtem sokáig. Aztán szakítottunk (én kezdeményeztem, nem bírtam pl. ezt sem tovább). Utólag rájöttem, hogy semmi, de semmi értelme nem volt ezt tűrnöm, mert megalázó!!! Nincs rá szebb szó. Ez azt jelenti, hogy vagy ő éretlen (nem bírja a faggatózást és lerázni sem képes őket), vagy szégyell. Egyik sem elfogadható opció.
2014. szept. 2. 17:32
 13/103 anonim ***** válasza:
3%
Napi kamu megvolt, köszi.
2014. szept. 2. 17:37
 14/103 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen meg kell tudnod az okát tőle, hogy miért nem akar felvállalni, azután pedig dolgozz azon, hogy egy kicsit megismerd valahogyan a szüleit, hogy lásd, valóban igaza van. DE: egy B terv már legyen készenlétben, nehogy az legyen, hogy ki akarja használni az érzelmeidet és pénzedet is.

Ha most a haverok a kifogás, ok legyen, de ez mindenképpen csak IDEIGLENES kell legyen (pár hónap, esetleg év), nem pedig SOHA - ahogyan írtad a kérdésedben.

Nem vagy te semmivel sem olcsóbb ember, mint a párod, ne alázkodj meg.

2014. szept. 2. 17:41
 15/103 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy itt valami nagyon nem stimmel.
2014. szept. 2. 17:43
 16/103 A kérdező kommentje:

Velem ezt már 2 exem is megcsinálta. Az egyik azért, mert szégyellte, hogy az én nevem előtt nincs Dr. A másik meg azért, mert közben még másik csajjal is volt, és a szülei úgy tudták, hogy ő a barátnője. Nem gondoltam volna, hogy még egyszer ez lesz.

25 évesen már tudnia kéne normálisan kezelni ezeket a dolgokat.

Kérdeztem tőle, hogy ha hozzám költözne, akkor szólna nekik rólam? Hát persze, hogy akkor sem. De így meg hogyan lehetne bármi komolyabbat tervezni? Idővel gondoltam lehetne normális családunk, gyerek, kutya stb... Mert eddig úgy gondoltam, hogy megtaláltam azt az embert, akivel el tudnám képzelni. De lehet, hogy ha gyerekünk lenne, azt se mondaná el nekik. Ha most sem képes ennyit megtenni. Meg azt is mondta, hogy neki így kényelmesebb, hogy nem tudnak semmit.

2014. szept. 2. 17:44
 17/103 A kérdező kommentje:
#13 Sajnos nem kamu. Bárcsak az lenne. Akkor nem csak nyugtatóval tudnék aludni éjjel.
2014. szept. 2. 17:45
 18/103 anonim ***** válasza:
97%

"Lehet, hogy ő csak egy laza szexkapcsolatot akar, teljese ellátással."

Nem lehet, biztos. Erre utaltam én is, csak szép madárnyelven.

Ne menj bele. Vagy menj bele, nekem mindegy.

2014. szept. 2. 17:46
 19/103 anonim ***** válasza:
100%

Önállótlan kisfiú....

Hagyd a csudába, ebből csak bajod lesz, vagy elvesztegetsz éveket!

2014. szept. 2. 17:46
 20/103 anonim ***** válasza:
100%

mi az hogy ideiglenes- pár év??

azt mondom, az viszonylag normális, hogy az ember az első egy-három hónapban nem nagyon szól senkinek, mire biztos nem lesz a kapcsolat, meg meg nem ismerik egymást rendesen. de évekig? az BETEGES.

nekem volt egy ismerős pár, ahol szintén a fiú ezt csinálta a lánnyal. a lány nem volt valami szép, ez a helyzet.

a fiú beköltözött hozzá, plusz félig eltartatta magát valami öt vagy nem tudom hány évig, de végig titkolniuk kellett a kapcsolatot. mint kiderült, a fiúnak közben sok más barátnője is volt.

utána a lány szakított, de külső segítség kellett neki hogy legyen ereje.

a fiú 100%ban kihasználta.

olyan nincs, hogy egy barátnőt nem vállalunk fel.

ez annyira méltatlan helyzet, hogy egy percig sem szabad ilyen helyzetben maradni.

2014. szept. 2. 17:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!