El akarunk költözni, de hogyan? 110ezerből meg lehet élni?
Anyámnál lakunk most a párommal... hát nem épp a legjobb így az élet, elegem van már. Idegroncs vagyok itt.
Sajnos nem állunk most a legjobban, havi 110ezerből kéne megélnünk ha elköltözünk, de fogalmam sincs ez lehetséges-e? Errefelé 40e+rezsiért vannak legolcsóbban albérletek. El tudunk így menni? Vagy semmire nem lenne elég a 110ezer havonta? Mit gondoltok? Mennyiből lehet megélni? Mikre kell költeni?
Ez nevetséges!!
Kiflin, virslin, rizsen, csirkén akartok élni?
Vitamin semmi? Fűszerek, olaj, tojás, egyebek? Zöldség, gyümölcs?
Én a te "menüdet" egy hétig sem bírnám, nemhogy erre építeni rendszeresen.
A párodat sem értem. Ő el van ilyen kaján?
# 77/79
Képzeld Én si férfi vagyok van két kacsóm és tudok főzni,de olyan nő nekem nem kell aki nem tud és nem is akar főzni! Az ilyeneket hamar koccoltatom,mert ezek milyenek már! Majd mindent rendelünk a pizzériából :) Persze hogyne ....ezért dolgozik az ember hogy pizzériában egyen minden nap... Na meg igaz az a mondás hogy a szívünkhöz az út a gyomrunkon át vezet(na megy egy picit lejjebb ) :)
Szóval a lány főzne se tud ,nem is akar,dolgozni sem akar,de el akar költözni? Nekem ez esik le...És csoda hogy ehhez van párja is...Vagy a párja az ingyenélő? Beteg a helyzet,de majd tanulnak belőle!
# 80/82 Én jót röhögtem,de nem gúnyoltalak !Nem úgy mint a többiek!
De nem is értem,mit vártál ilyen helyen?itt mindenki kommenthuszár!Nem itt kell bizonyítani hanem a valóságban!!!!!!
"de olyan nő nekem nem kell aki nem tud és nem is akar főzni!"
Másnak meg igen... nem a puncitól/himbilimbitől függ a lábad között, hogy mennyire tudsz főzni. Persze valamennyire nem árt, ha tudnak mindketten, de ha a férfi jobban szeret és ért hozzá, miért ne főzhetne ő...?
"mert ezek milyenek már!"
Hát pont olyanok, mint a főzni nem tudó férfiak is.
"Na meg igaz az a mondás hogy a szívünkhöz az út a gyomrunkon át vezet"
Neked lehet. Másnak a személyiség, gondolkodásmód, műveltség, humor, érdeklődési kör, hobbi, családtervek fontosabbak a partnerében.
Maradjunk annyiban hogy egy igazi nő tud főzni!
A többek azok csak....pfffff
De amúgy aki nem tud főzni és nem is akar az általában olyan is....Szóval személyiséget nézek ezzel is,és ilyen nekem nem kell.
Kérdező nem válaszol, lehet azt számolja, hogy ha lecsökkenti az étkezések számát napi 2-re, akkor vajon a kóla belefér-e a kosztpénzbe.
Szerintem egyébként egészségesen lehet étkezni kevesebb pénzből is, főleg nyáron, amikor a szezonális zöldségek, gyümölcsök olcsók. Nyilván nem havi 10000 FT/2 főre gondolok, de sokat lehet spórolni így. Már alig várom a nyarat, a finom epret, dinnyét, salátát...
86#
Mondjuk az epret és a dinnyét se nevezném olcsónak, legalább is nem mindenhol. :)
Mikor még Debrecenben tanultam el voltam ájulva, hogy mennyire drága a dinnye. Már nem emlékszem pontosan, de el voltam hűlve a kg/ár-án. Itthon 50 Ft kilója, itt tényleg olcsó.
Megjegyzés: na ez az amiről lemond a kérdező többek között :)
#82: " Majd mindent rendelünk a pizzériából :) Persze hogyne ....ezért dolgozik az ember hogy pizzériában egyen minden nap... "
Ezt egy nő is ugyanígy mondhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!