El akarunk költözni, de hogyan? 110ezerből meg lehet élni?
Anyámnál lakunk most a párommal... hát nem épp a legjobb így az élet, elegem van már. Idegroncs vagyok itt.
Sajnos nem állunk most a legjobban, havi 110ezerből kéne megélnünk ha elköltözünk, de fogalmam sincs ez lehetséges-e? Errefelé 40e+rezsiért vannak legolcsóbban albérletek. El tudunk így menni? Vagy semmire nem lenne elég a 110ezer havonta? Mit gondoltok? Mennyiből lehet megélni? Mikre kell költeni?
500 ezredből nem adnál kölcsön?Na jó...örökbe is megteszi :)
Amúgy Én is jót röhögtem az avokádón :) Én értettem a magasröptű gondolatokat nem úgy mint a többiek.
"Drága szívem, én 500ezerből élek havonta, egyedül, bocs ha nem tökfőzeléken tengődöm, de a kérdező 110ezerből akar megélni a párjával!!! Felfogod te ezt??? Ha avokádót ennének csirkemellel ki fizetné a rezsijüket???"
Valószínűleg nem tudsz olvasni! A válaszadó, aki az avokádós csirkét emlegette arra próbált rámutatni, hogy egészséges és változatos ételek ennyi pénzből SOHA nem fognak kijönni, maximum éhezni és tengődni lehet belőle! Pont ez a lényeg! Nem ételtippeket írt a kérdezőnek.
Tanulj meg olvasni és szöveget értelmezni legközelebb, mielőtt megszólalsz...
Hogy jövök Én a képedbe? :) Elárulnád?
Értelmezni neked is kéne!
LOL
Én írtam az avokádót és a vadrizst.
Most hirtelen kapásból leírtam egy ételt, amit jelenleg szívesen ennék, egészséges is (olvasson bárki utána) és nem olcsó. Ez a válasz nem a kérdezőnek szólt, hanem az előtte lévőre válaszoltam, aki azt írta, hogy azért mindenki zabál, meg eszi a koleszterindús ételek, meg evésközpontú. Erre írtam, hogy a kenyér, a krumpli, a tészta olcsó kaja mind és ez a hizlaló, ellenben az egészséges étel drága. Mit nem lehet ezen érteni?
Írtam én olyat, hogy ezt eszek? Ezt ENNÉK ja, de abszolút félre lett értve, ki lett forgatva és félre lett magyarázva a válaszom, és ezen nem viccelek, két oldalon át vitatkoztok.
Összegzem akkor:
vacak, hizlaló koszt=olcsó
jó, egészséges kaja=drága
ENNYI!
Ennyit mondtam ezzel, és nem kell beleképzelni mást.
Amúgy ti normálisak vagytok, hogy fogjátok egy mondatomat, amiben említek egy példát arra hogy egészségesen sose fog valaki kevés pénzből étkezni? (most tök mindegy a példa, leírtam ami hirtelen eszembe jutott, megjegyzem az avokádó nagyon finom)
Fogjátok, kiragadjátok a környezetéből, és ítélkeztek itt név nélkül, megpróbáltok megalázni ("én is jót röhögtem") egy étkezési példám miatt?????
Gondolkodjatok már el kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!