El akarunk költözni, de hogyan? 110ezerből meg lehet élni?
Anyámnál lakunk most a párommal... hát nem épp a legjobb így az élet, elegem van már. Idegroncs vagyok itt.
Sajnos nem állunk most a legjobban, havi 110ezerből kéne megélnünk ha elköltözünk, de fogalmam sincs ez lehetséges-e? Errefelé 40e+rezsiért vannak legolcsóbban albérletek. El tudunk így menni? Vagy semmire nem lenne elég a 110ezer havonta? Mit gondoltok? Mennyiből lehet megélni? Mikre kell költeni?
De most komolyan!Nem sok pasi szeretne olyan nőt aki nem tud és nem is akar főzni!
Gondolj már bele,ez nem csak tudás kérdése hanem jellem kérdése is...De ha azt nézzük,ha valaki nem tud főzni legyen az férfi vagy nő az egyenesen életképtelen!Azokat kint hagynám az erdő szélén és megnézném hogy mihez is kezdenének magukkal!
Akkor sem jogosított fel senki, hogy a férfiak nevében beszélj.
Figyelj, nem mondanám, hogy tudok főzni. Bedobok egy húst a serpenyőbe, megsül. Nekem pont jó. Azért nem fogom megtanulni, hogy valaki másnak is jó legyen. Akkor én főzök magamnak, ő meg magának.
"Más az amikor valaki randizik,más az amikor valakivel kapcsolatban vagy,egy kapcsolatban két ember osztja fel úgy is egymás közt a feladatokat."
És mi van, ha én úgy egyezem meg a párommal, hogy én mosogatok, porszívózok, port törlök, felsöprök, felmosok, neki csak főznie kell? Vagy ehhez engedélyt kell neked beadni?
"De ha azt nézzük,ha valaki nem tud főzni legyen az férfi vagy nő az egyenesen életképtelen!Azokat kint hagynám az erdő szélén és megnézném hogy mihez is kezdenének magukkal!"
Szerinted a főzésnek ehhez mennyi köze van? Vagy az erdő szélén van gáztűzhely, edények, kések, hűtő tele kajával?
"ekem pont jó. Azért nem fogom megtanulni, hogy valaki másnak is jó legyen"
Önző vagy! Ennyi!De ez a Te bajod nem az enyém! :)
106: Amit másokról mondunk, keveset árul el rólunk, annál többet rólunk.
Ennek ékes példáját láttuk most.
Ha nem érted, elmagyarázom: Te meghatározod, hogy a 3,8 milliárd nő főzzön, de hogy adni akarsz valamit cserébe, és hogy mi az, arról nem ejtesz szót.
Elképzelem, ahogy toporzékolsz egy étteremben, hogy adjanak neked ingyen kaját, mert egy férfinek az jár.
:D
Ezt műveled itt, a topicban is.
Lassan már a sokadik külön topic üzemel itt topicon belül. Tényleg, kiírod külön topicba?
Én nő vagyok, és részben mégis egyetértek azzal, aki azt mondja, hogy főzzön (legalább vmi alapszinten) a nő.
Nem akkor, amikor csak együtt járnak, randizgatnak, de miután már egy háztartásban élnek, szerintem nem árt, ha azért megtanul ezt-azt.
Mi felosztjuk a házimunkát, főzünk és takarítunk mind a ketten. Szép is lenne, ha úgy élnénk, hogy mindenki főz saját magára, és fel lenne cimkézve a közös otthonunkban, a közös hűtőnkben az élelmiszer, melyik kié.
Egy férfi helyében én sem szívesen élnék együtt olyan nővel, aki egyáltalán nem házias, nem főz, nem takarít. DE!
Nőként is elvárom egy férfitól, hogy ne kelljen őt kiszolgálni, mert nem bejárónő vagyok. A közös élet szerintem így működik, elvégre együtt élünk, és nem mint lakótársak...
# 109/109 Köszönöm egy normális nő válaszát!
Nos Engem nem érdekel hogy mit írogatok a ti problémátok hogy nem tudtok főzni,ezért is háborodtok fel ezen a témán.Én sehol nem írtam hogy nekem csak is rabszolga kell! De ti már be is beszélitek magatokba,hogy bejárónőkről beszélgetünk...Amúgy meg azok nem tudnak főzni meg nem is akarnak akik el vannak kényeztetve!Pl:26 éves korosztály :) Elkényeztetett nő senkinek sem kell max éjszakára...Ha ti azt írjátok hogy valaki csak kiakar használni titeket,annak oka is van!Baj van veletek!Ennyi!tanuljatok meg főzni!Legalább az alapokat!
És még valami....Hogy Én mit nyújtok cserébe?Ha kell tenyeremen hordozom!Én sosem vártam semmit ingyen,Én mindenért megdolgoztam mindig is!Nekem meg van az értékrendem,nem úgy mint egyeseknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!