Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El akarunk költözni, de...

El akarunk költözni, de hogyan? 110ezerből meg lehet élni?

Figyelt kérdés

Anyámnál lakunk most a párommal... hát nem épp a legjobb így az élet, elegem van már. Idegroncs vagyok itt.

Sajnos nem állunk most a legjobban, havi 110ezerből kéne megélnünk ha elköltözünk, de fogalmam sincs ez lehetséges-e? Errefelé 40e+rezsiért vannak legolcsóbban albérletek. El tudunk így menni? Vagy semmire nem lenne elég a 110ezer havonta? Mit gondoltok? Mennyiből lehet megélni? Mikre kell költeni?

2014. ápr. 25. 23:03
 61/112 anonim ***** válasza:
95%

51: "72 dkg csirkemell (ennyi jut egy nap egy személyre ha egy hétre 1 kg-ot veszel) 80 kcal

72 dkg rizs (szintén ennyi jut, bár ez még sok is, mert egy kg rizs több mint 200 ft) 254 kcal"

7,2 dkg-ot akartál írni....

És ez nyersen annyi, sütve a fele.

2014. ápr. 26. 17:37
 62/112 anonim ***** válasza:
95%
Változatos menü! BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)
2014. ápr. 26. 17:40
 63/112 anonim ***** válasza:
9%

"Ha sok pénzt költ valaki kajára, akkor jön a csirkemell avokádóval és vadrizzsel. Ez nem zabálás, nem koleszterindús étkezés, hanem egészséges életmód. "

Ezen összecsináltam magam, b*zdmeg XDDDD

Ja, magyarországon tuti mindenki avokádót eszik vadrizzsel naponta háromszor. XD

Mert édesanyád az asztal körül kergetett a parasztházban, ahonnan jöttél, ha nem vadrizst ettél, mi?

A kérdező elköltözni akar, nem fitness étrendet.

Kicsit szállj le a földre! Álomvilágban élsz.

Lehet, hogy neked olyan qrvajól megy hogy minden nap eheted a paleo szarságaid, ahányszor csak éhesnek érzed magad, de tudod vannak páran a világon, akiknek nem ez jut. Na, az ő életükbe szerintem te ne nagyon akarjál beleszólni.

2014. ápr. 26. 17:42
 64/112 anonim ***** válasza:
68%

31: :D:D:D 15 kg. kenyér egy hónapban?

A kenyér nekem is 2-3 hétig tart egy fél kiló, mint az utánad írónak.:)

2014. ápr. 26. 17:42
 65/112 anonim ***** válasza:
96%

"de tudod vannak páran a világon, akiknek nem ez jut. Na, az ő életükbe szerintem te ne nagyon akarjál beleszólni"

Pont beleszólhat, ha a kérdező 5 ezret akar kólára költeni.

Jobbak ezek a "tanácsok" a zsíros kenyérrel meg a krumplival? Olyan vérzsírszintje lesz, hogy kiakad a mérő.

2014. ápr. 26. 17:46
 66/112 anonim ***** válasza:
96%

"Ja, magyarországon tuti mindenki avokádót eszik vadrizzsel naponta háromszor. XD"

Ezen mi a vicces? Néha kerülhet ilyen az asztalra, miért is ne? Senki nem azt írta, hogy ez van napi 3x. Nálatok gondolom csak tökfőzelék van meg zúzapörkölt, ha ez annyira humoros, hogy elképzelni sem tudod...

2014. ápr. 26. 17:46
 67/112 anonim ***** válasza:
19%
de azért tudsz palacsintát csinálni?vagy bundás kenyeret?Reggeli rántotta megy? :)
2014. ápr. 26. 17:48
 68/112 anonim ***** válasza:
0%
24: Ezt nem értem. Nem írtam le, miket eszem, miből veszed, hogy tápanyaghiányos vagyok?... Én vagyok a 11-es! 11-ben felpontozva, 19-20-ban lepontozva? Tényleg nem értem. A 19-20-as csak arról szól, hogy 2x van főétkezésem egy nap, és hogy az nekem elég elég. De hogy abban mi van, arról nem írtam, csak hogy 40 E Ft kell minimum egy hónapban kisétkű, kistermetű lányként, annál kevesebből lehetetlenség megoldani.
2014. ápr. 26. 17:49
 69/112 anonim ***** válasza:
4%

Ezen mi a vicces? Néha kerülhet ilyen az asztalra, miért is ne? Senki nem azt írta, hogy ez van napi 3x. Nálatok gondolom csak tökfőzelék van meg zúzapörkölt, ha ez annyira humoros, hogy elképzelni sem tudod...

Drága szívem, én 500ezerből élek havonta, egyedül, bocs ha nem tökfőzeléken tengődöm, de a kérdező 110ezerből akar megélni a párjával!!! Felfogod te ezt??? Ha avokádót ennének csirkemellel ki fizetné a rezsijüket???

2014. ápr. 26. 17:51
 70/112 anonim ***** válasza:
5%
26: Honnét veszed hogy megiszok egy nap 2 liter kólát? Az ÁRÁT írtam le. 89 Ft-ba KERÜL a 2 literes kóla.
2014. ápr. 26. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!