Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szólnátok, ha a párotok...

Ti mit szólnátok, ha a párotok 16 éves lánya hozzátok akarna költözni a barátjával?

Figyelt kérdés

Párom lánya hozzánk akar költözni a barátjával együtt.

Szerintem nem jó ötlet mivel csak egy kis házban lakunk a párommal. Hogyan lehetne ezt megoldani?

2014. márc. 8. 20:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy NEM.
2014. márc. 8. 20:34
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért akar hozzátok költözni?

Amúgy a barátját semmiképpen nem engedném, csak őt.

2014. márc. 8. 20:39
 3/16 anonim ***** válasza:
5%
Én örömmel fogadnám és valahogy megoldanánk. Legrosszabb esetben felhúznánk egy gipszkartonfalat, vagy szekrényekkel elszeparálnánk. De kivel párom gyereke, tehát majdnem olyan, mintha sajátom lenne, nem tudnék nemet mondani és még jól is esne, hogy minket választ.
 4/16 anonim ***** válasza:
17%
*kivel=mivel
 5/16 A kérdező kommentje:
Nekem a csaj tök idegen, csak látásból ismerem. Az anyja nem törődik vele, azt csinál amit akar. Iskolába már nem jár, de dolgozni sem.
2014. márc. 8. 20:42
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

Ebben az esetben befogadnám. De csak akkor, ha innentől kezdve rendesen jár iskolába.

A barátja viszont nem lakhat ott.

2014. márc. 8. 20:44
 7/16 A kérdező kommentje:
Már nem tanköteles ezért nem kötelező iskolába járnia. Anyagilag sem fér bele mivel van egy huga aki után szintén fizet gyerektartást a párom.
2014. márc. 8. 20:47
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Lány jöhet barátja nem, 16 évesen élettársi kapcsolathoz nagyon gyerek, majd ha felnő azzal lakhat akivel akar, de az nem most van.
2014. márc. 8. 20:56
 9/16 A kérdező kommentje:
Én ezt nem mondhatom neki mert nincs hozzá közöm.
2014. márc. 8. 20:58
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha hozzátok akar költözni, van hozzá közöd.

És ha nem akarod, akkor ennyit mondasz: nem. Ha meg a párod nem érti, elmagyarázod neki, miért.

2014. márc. 8. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!