Szülők, ti mit szólnátok ahhoz, ha a 15 éves lányod együtt akarna aludni a barátjával, aki 19 éves?
Tegyük fel, hogy régóta ismeritek a fiút ti is. (3-4 éve)
Kb 5 hónapja jár a lányod a fiúval, és régebben is jártak már 1 évet.
Megengednéd?
igen megengedném mert ahogy írtad elötte is jártak egy évig azalatt az idő alatt úgyis megtörtént aminek megkellett.
22/N
Én 15 voltam amikor először együtt aludtam az akkori barátommal aki 19 volt,anyu nem ellenezte,mert szerette...nekem mamámék ellenezték.
De anyu belenyugodott,és elfogadta.
Én szerintem engedd meg neki,jobb mintha úgy aludnának együtt,h Te nem tudsz róla!
Ha igen miért, ha nem, miért nem?
Aki írt indokot, annak köszi, aki nem, az légyszíves írjon! :)
Köszönöm :)
második vagyok. Azért, mert én is 15 voltam amikor először együtt aludhattam a párommal.Igaz mi azóta is együtt vagyunk.
21/L
15 az még kislány, semmiképpen ne engedd el szerintem még fiatal a szexhez (hiába tagadják-ha tagadják-hogy nem szexelnek egy 19 éves fiu azért már benne van a témában rendesen). És aludjon csak otthon a lányod, nem fog neki tetszeni valószínű, de te vagy a szűlő hallgatnia kell rád. Sajnos a mostani fiatalok ezt nem értik meg és azt hiszik ez nagyon menő és hogy ők milyen nagyok lesznek ettől stb... Én biztos nem engedném el.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!