Szülők, ti mit szólnátok ahhoz, ha a 15 éves lányod együtt akarna aludni a barátjával, aki 19 éves?
Tegyük fel, hogy régóta ismeritek a fiút ti is. (3-4 éve)
Kb 5 hónapja jár a lányod a fiúval, és régebben is jártak már 1 évet.
Megengednéd?
Én 16 voltam, amikor anya megengedte, hogy a barátommal aludjak.Nem tudom mit kell ezen felháborodni, ha tényleg szeretik egymást a fiúval, akkor miért ne?!
Épp ezért van olyan sok tini sz*rba a szüleivel+ ezért drogozik az összes, mert a drága szülőknek nem mernek elmondani semmit se, és megy a titkolózás, aztán az, hogy 15évesen terhes.. stb.
Inkább beszélje meg a szüleivel, és legyen nyugodt az anyukája,apukája.Tudja hol a gyerek, és ha ismerik a fiút, és szeretik akkor tényleg jó, hogy megengedik.
Jaj a sok erkölcscsősz. Ha szeretik egymást akkor neked miért fáj, hogy lefekszenek egymással? 15-16 évesen már annyira nem korai.
Nem a kortól függ, hogy terhes lesz-e. Láttam már olyat, hogy 22 évesen védekezés nélkül szexeltek és olyat is, hogy 15 évesen tudták a gumit használni.
Sokat jelent ám egy kapcsolatban az együtt alvás. Egyfajta jóleső bizalom a szülő részéről ha megengedi.
Én mondjuk 20 évesen feküdtem le először a barátnőmmel de fiatalon is már volt felelősségtudatom.
Nem. Egy 15 éves lány még kislány. Sétáljanak, csókolózzanak, menjenek cukrászdába. Bőven ráérnek egy-két év múlva.
22N
ma 21:10
Igen 200 éve kevesebb volt a tini szűz, de akkor kb a harmada volt az átlag életkor. :D
Egyébként valaki kédezte hogy miért szakitottál a barátodal? Miért nem válaszolsz kérdező? :D
Egyébként a barátod miért ilyen fiatal lányokra vadászik, a saját korosztályába nincs esélye? :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!