Szülők, ti mit szólnátok ahhoz, ha a 15 éves lányod együtt akarna aludni a barátjával, aki 19 éves?
Tegyük fel, hogy régóta ismeritek a fiút ti is. (3-4 éve)
Kb 5 hónapja jár a lányod a fiúval, és régebben is jártak már 1 évet.
Megengednéd?
Nem kevés ismerős esete alapján mondom, hogy a meg nem engedés vezeti leginkább a tizenéveseket az egy éjszakás kalandok felé. Ugyanis ide-oda elengedés, másiknál alvás tiltása esetében ez a legkézenfekvőbb. Tudjátok hány vaskalapos szülő gyereke züllött le igen mélyre? Ennek a tudatában neveljétek a gyerekeiteket.
F/24
Szia!
Inkább úgy történjen meg köztük, hogy tudod, hogy hol vannak, ágyban, otthon, családban, mint egy diszkó WC-jében vagy egy haver kocsijában.
24/L
Hát én azt mondom, hogy megengedném.
Ha mindent tilt akkor tönkre lesz téve az élete.
Barátnőmnek olyan az anyja, hogy nem engedi sehova a lányát pedig már 17 éves. Nem mehet bulizni, nem aludhat ott máshol, csak otthon lehet vagy suliban különben kitör a balhé. Annyit ért el ezzel az anya, hogy a lányának 1 barátnője van, nem tud új embereket megismerni. Ha esetleg megismerne egy pasit az meg úgyis otthagyná pár héten belül ha látná, hogy ilyen szigorú az anyja.
Én megengedném, mert a lányomnak biztos jól esne, h bízok benne, nekem is jól esett, mikor a szüleim megengedték 15 évesen (bár a srác aludt nálunk). A sex részéről meg annyit, h nem kell ottaludni, h megtörténjen, ha akarnak, úgyis találnak helyet, időt rá. De ha már van rá lehetőség, akkor inkább otthon a 4 fal között, mint buszmegállóban, kocsma mögött, bokorban, sportpályán, buliban, wc-ben(ezek elég népszerűek sajnos). Egyébként meg ha ismerik a szülők a srácot ilyen rég óta, és eddig engedték, h együtt legyenek, akkor nem tudom mit kell azon parázni, h együtt alszanak.Nem minden lány teszi szét a lábát első alkalommal, és ha ennyire nem bíznak a lányukban, akkor ott már rég elromlott valami, és nem az a lényeg, h milyen idős. 2 év múlva se fognak jobban bízni benne, mint most.
Le kell ülni, meg kell beszélni mindkettővel, esetleg a srác szüleivel is, ha már lefeküdtek, akkor a lánnyal anyuci elmegy nőgyógyászhoz, h megbeszéljék a fogamzásgátlás lehetőségeit, és mindenki megnyugodhat.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!