Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most komoly? 21 évesen...

Ez most komoly? 21 évesen olyan "nagy dolog" együtt aludni a párommal? Rokonok "kedves" megjegyzései

Figyelt kérdés

Szept.-ben 4 éve, hogy együtt vagyunk a párommal. Egy családi összejövetelen tette szóvá valaki, hogy " Ugye azért még nem alszunk együtt?!", nem lenne illendő és nekem milyen gáz (lány létemre...)

Én nem ezt gondolom...17 évesen jöttünk össze a párommal, több mint 18 évesek voltunk amikor az "első" megtörtént. A pároméknál valamikor fél év után voltam először, míg gimisek voltunk egyszer sem aludtam náluk, ő sem nálunk. Gyakorlatilag, a lopott nyári éjszakák és a különleges ünnepek maradtak, évente néhány alkalom a közös estékre. Aztán egyetemisták lettünk, mindketten más városba költöztünk, gyakran töltünk így napokat egymásnál. Vannak rokonok akik előtt ezt "titkolni kell" mert egyből lek.váznának, ha megtudnák a közös hétvégéket. Szerintem 4 év után ez azért annyira nem "gáz"...nem értem, hogy a szőlő savanyú, vagy alapból tényleg ezt gondolják...

A múltkor pedig valaki azt mondta, ez olyan divathóbort mint a tizenéveseknél?! WTF? 4 év kapcsolat után, 21 évesen??? nem beszélve, hogy tervezzük az eljegyzést....

Vannak hasonló tapasztalataitok? Vélemények?

2011. máj. 25. 20:58
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Hú hallod....ez nagyon durva....ne haragudj, ezer bocsánat, de a rokonaid nem normálisak....hol élnek??? Nem Rómeó és Júlia kora van már, hogy majd a család hozzáad, meg a nászéjszakáig várni....Istenem miért lennél k...va, ha vele alszol? Miután 4 éve vagytok együtt, ez szerintem magától értetődő dolog.

Kitartás Neked egy ilyen körben, legyél nagyon szerelmes, és boldog, a rokonokkal meg ne foglalkozz.

2011. máj. 25. 21:03
 2/27 anonim ***** válasza:
97%

szia!

én 17 éves vagy, a párom 22. közel egy éve jöttünk össze, sajnos távkapcsolat( közel 100 km, egyetemista) így nekünk is csak a hétvégék maradnak, olyankor viszont akár már péntek délutántól vasárnap estig együtt vagyunk.

szerintem teljesen normális hogy együtt alszatok, vagy pár napot együtt "éltek". ne foglalkozz a rokonok megjegyzéseivel. sok boldogságot nektek:)

2011. máj. 25. 21:03
 3/27 anonim ***** válasza:
88%
Mert ok szuzen mentek ferjhez, ezt mondjak...
2011. máj. 25. 21:05
 4/27 anonim ***** válasza:
92%

Meg tudlak érteni, nekem a saját anyám csinálta ezt! Mármint a lek*rvázást. De aztán kaptam hideget-meleget más családtagoktól is. Igaz én már 18 évesen is együtt aludtam néha-néha a barátommal. Az utóbbi 1,5 évben azonban mindennap. Már megszokták és le is száltak rólam/rólunk. Egyébként én is 21 vagyok és már lassan 5 éve vagyunk együtt barátommal.

Nem tudom mit tanácsolhatnék, talán beszélj velük, én is azt tettem, volt akivel 10x is!

2011. máj. 25. 21:05
 5/27 A kérdező kommentje:

Köszi, hát én is így gondolom...csak nézek sokszor, hogy velem van-e a baj:D

(Egyébként nem szoktam a pároméknál aludni, mert nem szeretnék reggel pizsamában "zavarni" a kávézó apósékat. Pedig ők még benne is lennének...Ezért is nem értem miért én vagyok a K)

2011. máj. 25. 21:08
 6/27 anonim ***** válasza:
93%

Ja és igen, akik rossz indulatú megjegyzéseket tesznek, általában vagy a szülők, vagy a nagyszülők vagy a többiek, gondolj bele, hogy minimum 20-25 év körkülönbség van közted és a rokonok között! Értsd meg őket is, ők tényleg szüzen mentek férjhez, és eszükbe sem jutott volna házasság előtt huncutkodni, nem hogy rendszeres szexuális életet élni.

Az én apám képes volt 60 km egy vacak motorral elmenni anyához, anyám este kiszökött hozzá és kinnt aludtak nyáron a szántóföldön. :) Faterom mesélte, hát érdekes lehetett :D

2011. máj. 25. 21:08
 7/27 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk a szüleim nem engedik meg, hogy együtt aludjunk. Több mint 1 éve vagyunk együtt. Elmúltam 21 éves, és mégsem..
2011. máj. 25. 21:09
 8/27 anonim ***** válasza:
86%

Na ne,ilyen irigy embereket...tudod hogy azok.

Aki meg azt állitotta,hogy k.rvás dolog,az saját magábol indul ki az a rokonod ,nem is gondolnád milyen "kardnyelö"

lehet,a látszat nagyon más.Senkivel se törödj kérlek.

2011. máj. 25. 21:11
 9/27 anonim ***** válasza:
77%
Mamámnak is volt egy beszólása mikor már vagy 4 éve együtt voltam a párommal és mentünk nyaralni sátorral, és megkérdezte, hogy "és 2 sátrat visztek, vagy hogy alszatok?" Mondom mi van? Jó nem voltam túl nagy, olyan 17 éves lehettem, na de már 4 éve együtt voltunk, és ilyet kérdez. 6évig voltunk együtt összesen. 24L
2011. máj. 25. 21:12
 10/27 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok meggyőződve arról, hogy az illetők pl "szűzön" mentek férjhez...a régi világban lehet más volt a felfogás, de azért nem hiszem, hogy sokkal többen mentek szűzön férjez...
2011. máj. 25. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!