El akarunk költözni, de hogyan? 110ezerből meg lehet élni?
Anyámnál lakunk most a párommal... hát nem épp a legjobb így az élet, elegem van már. Idegroncs vagyok itt.
Sajnos nem állunk most a legjobban, havi 110ezerből kéne megélnünk ha elköltözünk, de fogalmam sincs ez lehetséges-e? Errefelé 40e+rezsiért vannak legolcsóbban albérletek. El tudunk így menni? Vagy semmire nem lenne elég a 110ezer havonta? Mit gondoltok? Mennyiből lehet megélni? Mikre kell költeni?
82: "Képzeld Én si férfi vagyok van két kacsóm és tudok főzni,de olyan nő nekem nem kell aki nem tud és nem is akar főzni! (...) Majd mindent rendelünk a pizzériából :) Persze hogyne ....ezért dolgozik az ember hogy pizzériában egyen minden nap..."
Hát ha tudsz főzni, akkor mért a nőnek kell?
Az a férfi, aki tud főzni és mégis a pizzériából rendel minden nap, AZ MILYEN MÁR!
Komolyan érdekel, hogy ha tudsz főzni, és akarsz is otthoni főtt kosztot enni, mért kell valaki más, aki főz neked?
Én az ILYEN férfit koccoltatom nagyon hamar, aki SZAVAKBAN felnőtt, de GYAKORLATBAN nem képes az önellátásra. Evvel szemben HISZTIZIK, hogy mért nincs minden a feneke alá rakva, mint egy ötévesnek.
A párkapcsolat nem arról szól, hogy az egyik ember kiszolgálja a másikat! Az önfenntartás NEM párkapcsolati tevékenység! Nem is csodálom, hogy nem találsz megfelelő szerelmi partnert, mert amire igényed van, az nem a szerelmi élet.
Ez a gyakorlatban hogy zajlik egyébként?
Elkezdesz járni valakivel, és megkéred, hogy járjon át a Te lakásodba, hogy legyen kedves ott is - a magáén felül - még egy háztartást vezetni pusztán azért, mert hajlandó vagy vele járni?
És hányadik randi után kéred meg?
És mi alapján ez a leosztás nálad?
Mért nem Te jársz át az ő lakásába háztartást vezetni ugyanazon az alapon, hogy randiztatok már 2-t?
94: "Én aki reggeltől estig dolgozok,amíg valaki otthon van,akkor ne ő főzzön nekem?"
De mér lenne otthon??????
Jó, tfh, otthon van. A SAJÁT lakásában.
Mér járna át valaki máséba, azon az alapon, hogy avval randizott 2-t?
Ha engem megkérnél ilyenre, pusztán azért, mert én otthon vagyok a lakásomban, nem tartanék igényt további "udvarlásra".
És bérletet adsz hozzá?
Taxit?
Az időmet - amit esetleg a saját létfenntartásomra kellene áldoznom, hogy eltartsam magamat - megfizeted?
Osszad be más nők életidejét!
95: "Ne felejtsétek el hogy sok nő a férfiakból kényelmesen megél! "
Igen. Azok, akik nem ingyen járnak át főzni más férfiak lakásába, hanem apróhirdetésben megírják, hogy házvezetőnő óránként 1500 Ft-ért felfogadható.
Na nálam éppen pár hete próbálkozott be egy idióta. A 2. randin előadta, hogy hozzám jön majd este zuhanyozni, vacsizni, kis szex, majd hazamegy. Mindezt rendszeresen.
3. randi már persze nem volt.
Ti hülyék vagytok!
Más az amikor valaki randizik,más az amikor valakivel kapcsolatban vagy,egy kapcsolatban két ember osztja fel úgy is egymás közt a feladatokat.Titeket az zavar hogy lenézem azokat a nőket akik nem tudnak és nem is akarnak főzni!Én jogosan nézem le őket,mert most őszintén:Melyik pasi az akinek kell egy ilyen nő aki még a gyerekének sem tud főzni semmi finomat? Alap dolog a főzés férfi és nő részéről is!Aki meg nem tud főzni,nekem hiába háborog itt,mert attól még nem lesz jobb a helyzete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!