El akarunk költözni, de hogyan? 110ezerből meg lehet élni?
Anyámnál lakunk most a párommal... hát nem épp a legjobb így az élet, elegem van már. Idegroncs vagyok itt.
Sajnos nem állunk most a legjobban, havi 110ezerből kéne megélnünk ha elköltözünk, de fogalmam sincs ez lehetséges-e? Errefelé 40e+rezsiért vannak legolcsóbban albérletek. El tudunk így menni? Vagy semmire nem lenne elég a 110ezer havonta? Mit gondoltok? Mennyiből lehet megélni? Mikre kell költeni?
6: Próbáld ki, hogy csak azt eszed, amit aznap megveszel. Még 1000 Ft sem elég egy napra! (Kistermetű lány...) egy férfinak 2000 minimum naponta.
Nem értem, sose vettél még élelmiszert? Egy kóla 250-nél kezdődik, 10 dkg felvágott 200 Ft, egy csomó retek 150 Ft, és az eddig még csak egy fél étkezés....
10 ezer havonta max? :D
Jó vicc.
Mikor egyetem alatt a legcsóróbbak voltunk párommal (volt egy félév kb mikor nagyon rosszul ment anyagilag) akkor a kaja havonta 30 e volt és szinte csak tésztát, krumplit, és rizst ettünk (volt hogy magába, volt hogy valami paradicsomszósszal, vagy konzervhússal), illetve a húst havi 1 húslevessel pótoltuk. Rémes volt.
A legalsó határ, de tényleg a legalsó ha kajára 30e-et szántok, de ebből nem sok egészséges ételt esztek. Fél évig nem ettem szinte húst, olyan vashiányom lett, hogy alig álltam.
50-60 ezerből már változatosan étkeztek, normális adagokat, zöldség és csirkehús is belefér.
Azért sok a kaja, mert itt mindenki annyit zabál... Az átlag ember nem a kaján spórol, inkább jár rongyokban, csak meglegyen a heti hét napon az öt koleszterindús étkezése, amiből legalább kettő meleg étel. Ha normális mennyiségű kaját esztek, és nem vagytok olyan evéscentrikusak, mint az átlag magyar ember, akkor simán elég ez a pénz.
Én pl. csak akkor főzök, ha vendégek jönnek, egymagam boldogan elvagyok hideg kaján is és naponta max. kétszer eszem, többször nincs is időm.
"Azért sok a kaja, mert itt mindenki annyit zabál... Az átlag ember nem a kaján spórol, inkább jár rongyokban, csak meglegyen a heti hét napon az öt koleszterindús étkezése, amiből legalább kettő meleg étel. Ha normális mennyiségű kaját esztek, és nem vagytok olyan evéscentrikusak, mint az átlag magyar ember, akkor simán elég ez a pénz.
Én pl. csak akkor főzök, ha vendégek jönnek, egymagam boldogan elvagyok hideg kaján is és naponta max. kétszer eszem, többször nincs is időm."
Míg csóró az ember akkor eszi a koleszterindús kajákat (hisz azok az olcsóbbak).
Ha sok pénzt költ valaki kajára, akkor jön a csirkemell avokádóval és vadrizzsel. Ez nem zabálás, nem koleszterindús étkezés, hanem egészséges életmód.
Te tudod mit csinálsz? Eszel, ha van időd. Mások tudod mit? Étkeznek amikor a szervezetük úgy kívánja.
Amúgy gondolom büszke vagy magadra, hogy napi 2 étkezésre biztatsz másokat, mert te is azt csinálod. Kérdezz csak meg egy orvost, mennyire egészséges ez.
# 15/16
Mivel te vagy a kivétel így te nem eszel normál adagot!
De az a te dolgod!
Mivel már átlag magyart írtál így te vagy az aki nem normálisan eszik!
Jó okés ha összébb húzzuk a bendőnket akkor is legalább ételt kéne enni ,zöldségeket enni stb.
Te tuti vékonyféle vagy,neked jó mert nem nagy az igényed....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!