Ha fogyatékos gyerekem születik, hogy tudok lemondani róla?
Mi a gond 110 es?
nekem nincs gyerekem nem hagytam a korhazban egyet sem csak valaszoltam a kerdesre hogy akkoriban ez igy mukodott. Nem akartam sose gyereket , volt abortuszom ami abban az idoben igazan nem volt ritkasag. De egy abortusz nem a vilag vege es en tudtam hogy nekem nem kell gyerek soha.
35 vagyok, nem szültem még és nem vagyok benne biztos h akarok egyáltalán. És tudod, engem is próbáltak presszionálni, de nem érdekel. Én sem voltam boldog gyerek, jó szülői mintát alig láttam. Én nem tudom, tudnám e jobban, de őszintén: én a gyereket nem akarom kitenni ennek. Nem állok rá készen pszichésen és kész.
Rosszul vagyok még a terhesség gondolatától is.
Nincs olyan, egy gyerek vmiért kell.
Ezzel csak a születendő gyermekednek ártanál a legjobban. Aki pedig nem tehet semmiről.
Én nem ítéllek el, de ilyen hozzáállással inkább ne szülj.
Te kis nyomorult amikor te voltal csecsemo a falhoz kellett volna hogy vagjon anyad, ezekbol lesz a gyerek gyilkos meg az aki a csecsemot bantja
Fereg vagy nem is nő, egy mutans vagy
Kérdető
Ha nem akkarsz ne szüljél gyereket ennyi.
Ha akkarsz mert te szeretnél és ez minden állmod akkor szüljél,de ha nem akkarsz akkor nem ennyi.
De viszont ha megszülőd akkor szerezd és gondoskodj róla ahogy megérdemli.
119-es valaszoló
A kérdező nem autista én érintet vagyok az autizmusban és tudom milyen nem írt semmi olyat a kérdező ami arra utalna.
És csak azért mert nem szereti a gyereket annak semmi köze az autizmushoz.
Itt sokan nincsenek ezek szerint tisztába azzal mi az a autizmus.
Amugy ahogy írtam én érintet vagyok benne még is szeretnék majd gyereket nagyon is.
Amugy lehet esetleg baja a kérdezőnek én nem tudom ,de önmagában az ,hogy valaki nem akkar gyereket nem baj.
Azért írtam elöbb azt ,hogy ha nem akkar akkor ne válaljon be gyereket mert csak szenvedés lesz neki és a babának is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!