Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van visszaút, ha egy anya...

Van visszaút, ha egy anya elhagyta a gyermekeit?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz időszak után történt. A nagyobbik gyerek másfél éves volt mikor megszülettek a kicsik. Nem volt segítség, depi és betelt a pohár másfél év után.... pihenésre volt szükség. Azóta sajnos eltelt két év. Kimondták a válást, gyerekek apánál lettek elhelyezve. Kint voltam Ausztriában pincérkedni a régi helyemen, azóta helyrejöttem hiányoznak a fiaim. Felvennétek az apával a kapcsolatot vagy ezt már végleg elszúrtam?

2013. dec. 4. 09:49
 81/118 anonim ***** válasza:
61%

Én pontosan tudom mi a depresszió!Kezeltek,gyógyszert szedtem,agykontroll!Olyan pánikrohamaim voltak,hogy azt sokan el sem tudják képzelni!

A kérdező felismerte a problémáját,betegségét,a férje támogatta,együtt megoldják!Erre Ő táskát ragadott!

Ja,sajnálom,hogy kibukott,viszont az Ő krokodilkönnyei nem hatnak meg sehogy! Az már annál inkább csal könnycseppet azén szemembe,ha elképzelem valamelyik gyerekét mikor az esti mesénél megkérdezi apától,hogy az én anyukám hol van?:'(

Hol?Jól alszik valahol!!!!!

2013. dec. 4. 17:58
 82/118 anonim ***** válasza:
69%
Az kimaradt,hogy én a segitséget elfogadtam,nem leléptem,és emiatt a gyerekeimnek egy jó éjt pusziról sem kellett lemondaniuk,mert nem léptem le pihenni,nem hogy 2évre!
2013. dec. 4. 18:01
 83/118 anonim ***** válasza:
26%

Nincs.

Az, amit tettél, olyan erős érzelmi törést okozott a gyerekeidben, hogy sok-sok szeretettel is alig-alig lehet helyrehozni, és profi pszichiáter is megizzad, amíg kikalapálja belőlük azt a fájdalmat, amit a korai elhagyattatás okozott.

Ha most kitalálod, hogy visszamégy, akkor csak még jobban tönkrteszed őket. Már kialakult egy életük, te oda nem tartozol. Fogadd el, bármilyen nehéz is.

Keress egy másik pasit, szülj gyerekeket, és ezúttal ne hibázz! Nincs olyan, hogy "egy kis pihenésre van szükségem", ha már megvan a gyerek. MINDIG a gyerek az első, és én, az anyja őhozzá alkalmazkodom.

2013. dec. 4. 18:13
 84/118 anonim ***** válasza:
65%
81# Mégis miben támogatta a férje? Én sehol nem olvastam semmi ilyesmit. Ha pedig tudod mi az a depresszió, akkor főleg neked nem lenne jogod ítélkezni.
2013. dec. 4. 18:14
 85/118 anonim ***** válasza:
34%
Nem írta le, hogy támogatta. De megtehette volna, hogy lelép a depressziós felesége mellöl és otthagyja a gyerekeit DE Ő NEM TETTE MEG!
2013. dec. 4. 18:20
 86/118 anonim ***** válasza:
34%
#85, fel tetszettünk találni a spanyolviaszt, miszerint a párból az ép idegrendszerű bírja jobban a stresszt, nem a beteg?
2013. dec. 4. 18:23
 87/118 anonim ***** válasza:
34%

Beteg - röhög a májam.

Aki beteg, az fogja magát és elmegy orvoshoz, és egészséges akar lenni főleg a gyerekei miatt. Kérdező le se tojta őket, ment pihenni 2 évet, most kicsit visszajön, aztán majd ha megint sok(k) lesz neki, megint megy kicsit pihenni!

2013. dec. 4. 18:25
 88/118 anonim ***** válasza:
21%

#87, izgalmas dolgokat feszegetsz... ha neked ugyanaz egész nap összezárva lenni egy másfél évessel és két csecsemővel (amiből az egyik vélhetően erősen terven felüli még az eleve terven felüliségen is túl), mint az, hogy különélő szülőként kapcsolatot tartani a gyerekekkel, hát gratulálok...

Én egyáltalán nem csodálkozom rajta, hogy a Kérdező ezt adott esetben nem bírta tovább segítség nélkül...

2013. dec. 4. 18:31
 89/118 anonim ***** válasza:
64%

Akkor minden kisgyerekes anyuka húzzon el pihengetni!

És apuka hogy oldotta meg? Neki volt segítsége? Gondolom, ha anyucinak nem volt, akkor neki sem! DE megoldotta, mert szereti a gyerekeit, de ez a nőszemély NEM!

2013. dec. 4. 18:35
 90/118 anonim ***** válasza:
61%
Már megint ez a 48%-os osztja itt az észt. Egyszerűen felháborít a primitívsége, a rosszindulata, meg úgy az egész. Nem csak ennél a kérdésnél, az összes többinél is, amihez mostanság hozzászólt.
2013. dec. 4. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!