Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van visszaút, ha egy anya...

Van visszaút, ha egy anya elhagyta a gyermekeit?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz időszak után történt. A nagyobbik gyerek másfél éves volt mikor megszülettek a kicsik. Nem volt segítség, depi és betelt a pohár másfél év után.... pihenésre volt szükség. Azóta sajnos eltelt két év. Kimondták a válást, gyerekek apánál lettek elhelyezve. Kint voltam Ausztriában pincérkedni a régi helyemen, azóta helyrejöttem hiányoznak a fiaim. Felvennétek az apával a kapcsolatot vagy ezt már végleg elszúrtam?

2013. dec. 4. 09:49
 71/118 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem a kérdező is tisztában van vele, mekkora hibát követett el. Visszacsinálni már nem tudja, csak jóvá tenni. Szerintem a gyerekeknek egyáltalán nem az az érdeke, hogy soha többé ne keresse őket, sőt. Még kicsik és két év nem olyan sok idő. Én változatlanul azt mondom, hogy végy egy nagy levegőt és emeld fel a telefont!

Semmi szükség a köpködésre, attól senki sem lesz előlrébb...

2013. dec. 4. 16:06
 72/118 anonim ***** válasza:
78%

Elég bicskanyitogató itt pár ember hozzászólása.

Kik vagytok Ti, hogy ítélkezzetek? Ráadásul ilyen undorító stílusban?! Áhh...

Kérdező, szerintem próbáld meg mindenképp! Őszintén remélem ,hogy sikerül!

2013. dec. 4. 16:19
 73/118 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon nehéz helyzet ez, nem szabad senkit sem elitélni.Senki sem tudja, hogy milyen helyzetbe kerülhet az élet során.Kérdezõ csak annyit tudok mondani, küzdjél azért, hogy a gyermekeidet ujra a karjaidban tarthasd!
2013. dec. 4. 16:20
 74/118 anonim ***** válasza:
26%
Gyerekként soha a büdös életben nem bocsátanék meg neked és le is köpnélek. Talán mivel kisebbek, így vissza tudod magad bájologni, aztán majd ha újra lelépsz, akkor újra csalódnak benned!
2013. dec. 4. 16:22
 75/118 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező a volt párom várandósan hagyott el egy 6éves kislánnyal,egy pillanatra azt hittem meghalok,végem van ,beledöglök......EGY PILLANATRA kérdező.....mert a hasamban éreztem azt a pici életet a lányom szemében pedig láttam csak rám számíthat,ANYA VAGYOK,minden erőmmel küzdenem kell a gyermekeimért nem dögölhetek bele mert nekik ÉN VAGYOK A MINDEN.....nem értelek .....nincs az életben olyan helyzet ami eltaszíthat egy anyát a gyermekeitől.....ha a véleményemre vagy kiváncsi én téged cseppet sem sajnállak sőt megvetlek ....de remélem a gyermekeid érdekében (ha ők ezt akarják)megélheted még azt milyen ANYÁNAK lenni...
2013. dec. 4. 16:32
 76/118 anonim ***** válasza:
75%

Gratulálok itt a sok mellveregetős nagy ANYÁNAK, akik mindenben tökéletesek. Látszik, hogy még nem voltatok depressziósak, csak úgy használjátok ezt a szót.

Ezt üzenem a sértegetőknek: MIND BIRKÁK VAGYTOK!!!!!!

Amúgy ha az apa csinálja ezt a gyerekkel, akkor arra miért rándít vállat mindenki? Miért ilyen buták az emberek? Miééért?

2013. dec. 4. 17:24
 77/118 anonim ***** válasza:
64%

Aki depressziós menjen orvoshoz és kérjen segítséget!

Azért az anyával való kötelék kicsit más mint az apával! De számomra mindkettő undorító, ha otthagyja a gyerekét, mert neki kell egy kis pihenés. Ilyeneknek egyszerűen nem kéne gyerekeket vállalni és akkor lehetne pihenni, amennyit akarnak

2013. dec. 4. 17:27
 78/118 anonim ***** válasza:
Egyáltalán hány éves a kérdezõ?Nekem az a gyanum, hogy nagyon fiatal és fiatalon is szült.Nem fogta fel sehogyan sem, hogy mit tesz.
2013. dec. 4. 17:43
 79/118 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 76-os

Megkérlek ne birkázz le itt senkit,mert ehhez neked sincs jogod.

Egy baj van itt,hogy te is ragaszkodsz a te véleményedhez és a másik oldal is ragaszkodik a saját véleményéhez.

A kérdező se gondolhatta,hogy mindenki mellette fog itt állni.Szóval emlékeztetek mindenkit ez egy olyan oldal ahol ki lehet nyilvánítani a véleményeket.

Amúgy meg ha a kérdezőnek jobb az hogyha azt írják,hogy tökéletes anya vagy és nagyon jól tetted,hogy elhagytad a 3 gyerekedet mert nyúl voltál segítséget kérdi a depressziódra(miközben felismerted,hogy baj van) akkor itt van tessék.Megkapja.

Feltett egy kérdést és mindenkitől megkapta a véleményt róla.Mi ezzel a baj?Én se birkázlak le téged azért mert neked más a véleményed erről,úgyhogy légyszíves tartsd meg ezen megnyilvánulásodat otthonra.

Mellékesen hozzáteszem nem kell itt mindenkinek egy véleményen lennie,de ha ezt valaki nem tudja felfogni nem kell ide kérdést kiírni.Ennyi.

2013. dec. 4. 17:47
 80/118 anonim ***** válasza:
24%

Kedves #79, a Kérdező nem azt kérdezte, hogy kinek mi a véleménye a 2 évvel ezelőtti lépéséről - meg tényeket sem osztott meg, ami alapján kicsit is átgondolt, felelős véleményt lehetne mondani arról. Nyilván, mert nem ez a kérdés...

A Kérdező azt kérdezte, hogy MOST mit lépjen.

Az ítélkezők meg láthatóan funkcionális analfabéták, akik képtelenek ezt értelmezni. Nem csak itt, nem csak ennél a kérdésnél... csak itt különösen sokan adják elő magukat különösen tahó stílusban.

Ahelyett, hogy mondjuk a kérdésre válaszolnának...

2013. dec. 4. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!