Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van visszaút, ha egy anya...

Van visszaút, ha egy anya elhagyta a gyermekeit?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz időszak után történt. A nagyobbik gyerek másfél éves volt mikor megszülettek a kicsik. Nem volt segítség, depi és betelt a pohár másfél év után.... pihenésre volt szükség. Azóta sajnos eltelt két év. Kimondták a válást, gyerekek apánál lettek elhelyezve. Kint voltam Ausztriában pincérkedni a régi helyemen, azóta helyrejöttem hiányoznak a fiaim. Felvennétek az apával a kapcsolatot vagy ezt már végleg elszúrtam?

2013. dec. 4. 09:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/118 anonim ***** válasza:
80%

Ej de nagyon könnyen ítélkezik itt mindenki mások felett. Olyanok, akiknek közük sincs ehhez az egészhez. Egy ideális világban, ideális körülmények között nyilván érthetetlen lenne ez a dolog, de így nem az.

Nem olvastok? A kérdező írta, hogy neki nincs családja. Gondolom nem is volt, tehát ezt mint lehetőséget tanulta, nem úgy mint itt az ítélkező kedves válaszolók akik hazaszaladnak a mai napig anyucihoz kisírni a vállán magukat.

A volt férj egyem a szívét, már akkor is csalta a kérdezőt, amikor otthon volt depisen a 3 kicsivel, így rá se számíthatott.

Minden ítélkezőnek hasonló szép életet, és hasonlóan nehéz élethelyzetet kívánok!

2013. dec. 4. 10:20
 22/118 A kérdező kommentje:
Tényleg komolyan gondoltam, különben nem hagytam volna ott egy ilyen állást, ha nem lennének fontosak. Csak rendbe kellett hoznom az életem. Lelkileg, anyagilag (vettem lakást),
2013. dec. 4. 10:22
 23/118 anonim ***** válasza:
58%

Az a baj hogy igen is lesz mindig újabb és újabb kiborulásod. Sajnos a férjemnek is ilyen anyja van mint te és kb ugyanezt csinálta mint te. És a 26 év alatt jött ment az életükben és ezzel nagyobb kárt okozott.

Ha egyszer nem bírtad akkor később sem fogod bírni, nincs rá biztosíték hogy igen is kellenek neked a gyerekeid. szerintem hagyd őket békén, így a legjobb nekik. Ők emberek és nem tárgyak akiket oda lehet adni, ha kiborulsz.

2013. dec. 4. 10:22
 24/118 anonim ***** válasza:
39%

A párod szeretőit ne emlegesd...meg hogy melletted is volt.Ezzel nem vívod ki a szimpátiát!szegény nő beleroppant,megcsalták,3gyerek!Az apjuk a szeretők ellenére nem hagyta el Őket,bölcsibe hordta,öltöztette,törölte a taknyos orrukat,beragasztotta a bibit,míg Te pihentél és jól aludtál!

Amikor elesett a kisfiad a játszótéren,míg más gyerek anya válán sírja ki magát,a tiéd azt sem tudta az ki!?

Van neked szíved?Depresszióra van nyugtató,kezelés,segítség az pedig nem a bőrönd!

Nem tudom leplezni a dühömet,ne haragudjatok!

2013. dec. 4. 10:26
 25/118 anonim ***** válasza:
62%

23.

Attól, hogy az anyósod ilyen, még nem törvényszerű, hogy mindenki ilyen. Miért akarsz lebeszélni valakit a gyerekeiről? Te még sosem hibáztál? Egy második esély mindig van!

26/118 anonim ***** válasza:
23%

"Kint voltam Ausztriában pincérkedni a régi helyemen,"

Magyarul árultad a tested, abból vettél lakást,

Már csak ezért sem engednélek a gyerekek közelébe..

Undorító vagy

27/118 anonim ***** válasza:
35%
Hagyd őket! Ne akard mégjobban tönkretenni a gyerekek életét! Sose ütnék meg egy nőt, de te egy korcs vagy, nem nő, a férjed helyében biztos olyat rádvágnék ha a gyerekek közelébe mennél hogy többet nemlennél kiváncsi senkire. Aki egyszer elhagyta a gyerekeit annak nincs második esély!
2013. dec. 4. 10:27
 28/118 A kérdező kommentje:
Örülök hogy tisztában vagy a foglalkozások jelentésével. Pincérkedtem. Rengetegen csinálják kint, nagyon jó helyen voltam kint, rengeteget keresrem. És ennek köszönhetöen. Itthon is nagyon szinvonalas helyen tudtam elhelyezkedni. Végre sínen az életem! Csak a fiaim hiányoznak
2013. dec. 4. 10:32
 29/118 anonim ***** válasza:
39%

21# megérkeztél!?

Már vártalak!Még a férj a ludas?!?!?

Nő vagyok,mielőtt azt hinnéd,hogy férfiként védem!

2013. dec. 4. 10:32
 30/118 anonim ***** válasza:
41%

Ja és még valami!A megcsalt nők el kell,hogy hagyják a gyerekeiket 21#?

Akkor bocsi,jogos és érthető amit a kérdező tett!És mindenképp jááár neki alanyi jogon hogy min.4ember kis életét szétbarmolja!

2013. dec. 4. 10:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!