Van visszaút, ha egy anya elhagyta a gyermekeit?
Ej de nagyon könnyen ítélkezik itt mindenki mások felett. Olyanok, akiknek közük sincs ehhez az egészhez. Egy ideális világban, ideális körülmények között nyilván érthetetlen lenne ez a dolog, de így nem az.
Nem olvastok? A kérdező írta, hogy neki nincs családja. Gondolom nem is volt, tehát ezt mint lehetőséget tanulta, nem úgy mint itt az ítélkező kedves válaszolók akik hazaszaladnak a mai napig anyucihoz kisírni a vállán magukat.
A volt férj egyem a szívét, már akkor is csalta a kérdezőt, amikor otthon volt depisen a 3 kicsivel, így rá se számíthatott.
Minden ítélkezőnek hasonló szép életet, és hasonlóan nehéz élethelyzetet kívánok!
Az a baj hogy igen is lesz mindig újabb és újabb kiborulásod. Sajnos a férjemnek is ilyen anyja van mint te és kb ugyanezt csinálta mint te. És a 26 év alatt jött ment az életükben és ezzel nagyobb kárt okozott.
Ha egyszer nem bírtad akkor később sem fogod bírni, nincs rá biztosíték hogy igen is kellenek neked a gyerekeid. szerintem hagyd őket békén, így a legjobb nekik. Ők emberek és nem tárgyak akiket oda lehet adni, ha kiborulsz.
A párod szeretőit ne emlegesd...meg hogy melletted is volt.Ezzel nem vívod ki a szimpátiát!szegény nő beleroppant,megcsalták,3gyerek!Az apjuk a szeretők ellenére nem hagyta el Őket,bölcsibe hordta,öltöztette,törölte a taknyos orrukat,beragasztotta a bibit,míg Te pihentél és jól aludtál!
Amikor elesett a kisfiad a játszótéren,míg más gyerek anya válán sírja ki magát,a tiéd azt sem tudta az ki!?
Van neked szíved?Depresszióra van nyugtató,kezelés,segítség az pedig nem a bőrönd!
Nem tudom leplezni a dühömet,ne haragudjatok!
23.
Attól, hogy az anyósod ilyen, még nem törvényszerű, hogy mindenki ilyen. Miért akarsz lebeszélni valakit a gyerekeiről? Te még sosem hibáztál? Egy második esély mindig van!
"Kint voltam Ausztriában pincérkedni a régi helyemen,"
Magyarul árultad a tested, abból vettél lakást,
Már csak ezért sem engednélek a gyerekek közelébe..
Undorító vagy
21# megérkeztél!?
Már vártalak!Még a férj a ludas?!?!?
Nő vagyok,mielőtt azt hinnéd,hogy férfiként védem!
Ja és még valami!A megcsalt nők el kell,hogy hagyják a gyerekeiket 21#?
Akkor bocsi,jogos és érthető amit a kérdező tett!És mindenképp jááár neki alanyi jogon hogy min.4ember kis életét szétbarmolja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!