Hogy értessem meg az anyukámmal, hogy szégyenlős vagyok és nem akarom, hogy meztelenül lásson?
Felnőttként persze hogy már szégyenlősek leszünk a szülők előtt, a legtöbb szülő szintén igy van vele, vagyis már nem szereti látni meztelenül a gyerekét.
Nem lehetne bezárni a fürdőszobaajtót??
Én sem vetkőzöm le anyu előtt sem. Kizárt.
28/N
Fiú vagyok, és én is szégyenlős vagyok. :P
Ilyenek vagyunk, nálam legalább már megszokták a szülők.
Egyébként egy kis szösszenet: magyar vagy. Akkor beszélj magyarul, jó? :D Nem "barát", hanem párom, szerelmem, pasim... Ne legyünk már amerikanizáltak. ;)
Én se és nővérem se kukkoljuk se egymást, se a szüleinket. Sose értettem ezt a bemegyek míg más fürdik mentalitást... Egyszer kiskoromban véletlen benyitottam a tök pucéran alvó apukámra (külföldről jött haza és olyan fáradt volt, hogy csak kibújt a ruhájából és elterült az ágyon).
Na az a kép is örökre bevésődött az agyamba... tök rossz.
De szánt szándékkal senkit se néznék meg! Egyetemi szaktársam a tornatermi öltözőben sem szégyenlősködött, simán levette a felsőjét meg a sportmelltartóját és meg premierplánban láttam mindent. Mondtam neki, hogy engem ez zavar, és nem csinálta így többet. De őt nem zavarta amúgy? Nem értem. Tudom lányok vagyunk, de ne már!
Én nem vagyok a szüleim előtt szégyenlős, sőt a fiú tesóm előtt sem.
De wc-n senkire nem nyitunk rá, még a férjemre sem nyitok rá...
A fürdő zárható, de nem szoktuk.
Ha valami nagyon kell, akkor bekopogunk a masikhoz, de általaban azt sem, hanem egvárjuk amíg a másik végez.
Amikor anyun hallom, hogy motoz kinn, akkor ki szoktam szólni neki, hogy nyugodtan bejöhet, ha kell valami nem zavar,
Nem azért varunk mert szégyenlősek vagyunk,mhanem azért, mer meghagyjuk a másiknak az intimszféráját.
De pl tesómat, vagy aput nem hívnám be, hiszen azért mert engem nem zavar, nekik lehet kellemetlen.
Tényleg kicsit túlzóan szégyenlős vagy, de ha nem lennel sem jogosítaná fek anyukádat a ki be mászkálásra..
Minimum egy kopogás, és ha azt mondod bemehet, akkor megy be, persze te nem mondanád.
Felnőtt nő vagy, ezt anykádnak is fel kellett volna már ismernie, tartsa tiszteletben a kérésed, és az intimszférádat.
Szerintem is le kellene ültteni, és nyugisan elmondani nek,mhogy ez zavar.
Szeretsz magadban öltözni, és tisztálkodni és székelni.
Ennyi magánszférát adhatna neked.
Te szégyenlős vagy, és zavar ha ő intim helyzetben lát, ezt tartsa tiszteletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!