Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg az anyukámma...

Hogy értessem meg az anyukámmal, hogy szégyenlős vagyok és nem akarom, hogy meztelenül lásson?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok,világ életemben szégyenlős típus voltam.Mai napig lecsesz anyukám,hogy nem merek előtte levetkőzni,fürdeni(mert itt anyu simán bejön ha épp fürdök,wc-zek..).Lehet bennem van a hiba,mert végül is ő törölte a seggem szaros koromban,de én cikinek érzem a dolgot,nőgyógyásznál is paráztam emiatt(tudom,,hogy egész nap ilyet lát,de akkor is..) anyunak is olyanja van,de fehérneműnél alább nem akarok előtte vetkőzni,mert kellemetlenül érzem magam,ő meg felháborodik ezen...A barátomnál nem vagyok szégyenlős,de nálam teljesen más kategóriába tartozik anyu és a barátom..Tudom,hogy nem szabadna szégyenlősnek lennem anyukám előtt ,de na..Csak én vagyok így?

2013. dec. 3. 02:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem, ha meztelenül látnak. Engem zavar az is, hogy anyum reggel-este előttem és a kamaszodó öcsém előtt öltözik, bár olyankor általában van rajta fehérnemű, de akkor sem értem, hogy miért nem lehet a fürdőben befejezni az öltözést... Viszont nálam már megszokta, nem jön be a szobába vagy a fürdőbe amikor magamra csukom az ajtót. Már kb. 11-12 éves korom óta nem látott teljesen meztelenül, fehérneműben is csak ritkán. 18/L
2013. dec. 3. 14:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is az vagyok, úgy vagyok vele hogy családtagok, rokonok előtt nem vetkőzök semmiképp, még fehérneműre se. A barátom előtt totál nem vagyok az, de hogy család előtt...neeeem... meg igazából a barátok is egy más kategória, barátok előtt sem vagyok az:)
2013. dec. 3. 16:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem, hogy anyukád fordítva hogy áll a témához? Mármint ha te benyitsz hozzá, mikor ő éppen fürdik vagy öltözik, vécézik stb.?

én egy párszor eljátszanám, hogy amikor tuti fürdik, és meztelen lehet, benyitsz a fürdőszobába - ártatlan arccal persze - hogy "jaj, bocsi anyu, csak a parfümömért/testápolómért stb. jöttem!" Ja, és persze nem kell sietni, csak ráérősen megkeresed a cuccod, többször anyucira kacsintva. Elvégre nők vagytok :-)

2013. dec. 3. 17:14
 14/18 A kérdező kommentje:
Őt egyáltalán nem zavarja..Mert egy családban nincs helye szégyenlősségnek-szerinte..főleg egy anya gyerek kapcsolatnál.
2013. dec. 3. 18:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is szégyenlős vagyok anyukám előtt, kb. egy éve, pedig én csak 15 éves vagyok... ő se nagyon érti ezt...
2013. dec. 4. 17:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha egy családban nincs helye szégyenlősségnek, akkor ennyi erővel egész nap meztelenül járkálhatnátok a lakásban egymás előtt, - anyukád érvelése szerint. Hiszen "egy család vagytok".
2013. dec. 4. 17:27
 17/18 anonim ***** válasza:
bocsánat, offolok: A "barátom" teljesen rendben van, a "párom" nekem pl. modorosnak hangzik. Szóval nyugodtan hívd, ahogy akarod. :)
2013. dec. 4. 23:36
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig pont nem...

, a szerelmemet maximum tiniként hívtam"barátomnak" , de inkább "pasimnak" mivel szinte csak fiű barátaim voltak..

20 év felett pedig a "barátom" szó nagyon nem fejezi ki azt, hogy valakivel kapcsolatban vagyok.

/a férjemet is páromként mutatom be/

Bocs a szösszenet miatt...

Szerintem eddig csak helyzetben mondtad anyukádnak,hogy

"Neee, ne gyere be tudod, hogy zavar.."

Tehát nem ültetted le.

Ezt kellene tenned, hogy érezze a dolog súlyát, hogy ez neked fontos és nem csak egy "hiszti" és hárkli...

Elmondod nyugiba,mhogy tudod,mhgy szerinte ez természetes, de te nem tudod megszokni,és nem is szeretnéd.

Frusztrál ha bejön, ha nem tudsz nyugodtan tisztálkodni (esetleg szőrteleníteni---ezt én sem birom), te szégyenlős vagy, és ezt tartsa tiszteletben....ti ketten mások vagytok...

Kiváncsi vagyok erre hogy reagálna..

Ha ez sem megoldás, akkor csak a rigli..

2013. dec. 5. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!