Hogy értessem meg az anyukámmal, hogy szégyenlős vagyok és nem akarom, hogy meztelenül lásson?
Megkérdezhetem, hogy anyukád fordítva hogy áll a témához? Mármint ha te benyitsz hozzá, mikor ő éppen fürdik vagy öltözik, vécézik stb.?
én egy párszor eljátszanám, hogy amikor tuti fürdik, és meztelen lehet, benyitsz a fürdőszobába - ártatlan arccal persze - hogy "jaj, bocsi anyu, csak a parfümömért/testápolómért stb. jöttem!" Ja, és persze nem kell sietni, csak ráérősen megkeresed a cuccod, többször anyucira kacsintva. Elvégre nők vagytok :-)
Szerintem pedig pont nem...
, a szerelmemet maximum tiniként hívtam"barátomnak" , de inkább "pasimnak" mivel szinte csak fiű barátaim voltak..
20 év felett pedig a "barátom" szó nagyon nem fejezi ki azt, hogy valakivel kapcsolatban vagyok.
/a férjemet is páromként mutatom be/
Bocs a szösszenet miatt...
Szerintem eddig csak helyzetben mondtad anyukádnak,hogy
"Neee, ne gyere be tudod, hogy zavar.."
Tehát nem ültetted le.
Ezt kellene tenned, hogy érezze a dolog súlyát, hogy ez neked fontos és nem csak egy "hiszti" és hárkli...
Elmondod nyugiba,mhogy tudod,mhgy szerinte ez természetes, de te nem tudod megszokni,és nem is szeretnéd.
Frusztrál ha bejön, ha nem tudsz nyugodtan tisztálkodni (esetleg szőrteleníteni---ezt én sem birom), te szégyenlős vagy, és ezt tartsa tiszteletben....ti ketten mások vagytok...
Kiváncsi vagyok erre hogy reagálna..
Ha ez sem megoldás, akkor csak a rigli..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!