Mit tegyek ha anyukám úgy kezel mint egy óvodást? 15/F
Nálunk is hasonló a helyzet, pedig már a fiam elmúlt 17 éves. Ehetni az bármikor ehet, sőt örülnék ha érdekelné a főzés tudománya. Viszont azt már szeretem tudni, hová megy, kikkel megy és meddig marad. Hívogatni feleslegesen nem szoktam, inkább arra kérem ha megérkezett vagy éppen elindult haza csörögjön rám. A mai kegyetlen világban ez nem egyenlő azzal, hogy nem bízom meg benne vagy éppen óvódásként kezelném. Mivel nagyon szeretem őt, így féltem is és aggódok is érte. Mára már nem lázadozik ezért, inkább mosolyog rajtam,kinevet. Már megbeszéltük, hogy idén volt az utolsó együtt töltött családi nyaralás, mert ő jövőre már nélkülünk szeretne menni. Fájó szívvel, de muszáj lesz elengednünk.
Kedves kérdező! Inkább örülj annak, hogy olyan Édesanyád van, akit érdekel a sorsod. Mert sajnos egyre több az olyan szülő is, aki csak magával foglalkozik. Nem érdemes lázadoznod. Fogadd el őt olyannak amilyen. Szeret téged és aggódik miattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!