Jogos, ha anyukám nem enged vonatra szállni bnőmmel mert nem vagyok hozzászokva? 16/L
Az út 40 km. A bnőmmmel mennék és délután 5-6-ra jönnénk vissza. Csak anyukám nem enged, mert vagy 3-szor voltam vele és 2.-szer osztálykiránduláskor. (így 5 alkalommal ültem vonaton.) És félt, hogy amikor szállok lefelé akkor elesek vagy valami ilyesmi.
Mondtam neki, hogy a többiek hogy szállnak fel-le, mikor naponta jönnek suliba és azt mondta hogy jó, ők hozzávannak szokva, de mivel én csak buszozni szoktam, így csak busszal enged el abba a kisvárosba ahova suliba járok.
16 éves vagy könyörgöm!!!
Ennyire nem kezelhet ovisként!
Mond meg neki, hogy a vonaton 3 db lépcső van plusz egy kapaszkodó, és meg fogod tenni a tőled telhető maximumot, hogy fel- és lelépj azon a 3 lépcsőn.
Hát jogosnak lehet jogos, de hogy hülyeség... :D
Ez nagyon kifogás szagú nekem, tuti más miatt nem akar elengedni.
Most akkor egész életedben ne szállj vonatra, mert eddig nem tetted? Érdekes elgondolás. Anyukád vagy teljesen életképtelennek tart, vagy csak szeretne az lenni. És ha leszálláskor elesel (bár annyira csak nem lehetsz béna, lépcsőn tudsz le-fel közlekedni? :D), akkor felállsz és leporolod a térded.
Életemben nem hallottam még ilyen kifogást, hogy azért nem engednek el valakit, mert 16 évesen nem tud a vonatról leszállni :D
Talán mozgáskorlátozott vagy? Akkor érthető lenne az aggodalom.
Mi a f...?
Akkor én nem fogok felmenni egy emeletes ház lépcsőjén mert nem vagyok hozzászokva és legurulok.
Uramatyám ez mi ez? Ki ez a nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!