Jogos, ha anyukám nem enged vonatra szállni bnőmmel mert nem vagyok hozzászokva? 16/L
Az út 40 km. A bnőmmmel mennék és délután 5-6-ra jönnénk vissza. Csak anyukám nem enged, mert vagy 3-szor voltam vele és 2.-szer osztálykiránduláskor. (így 5 alkalommal ültem vonaton.) És félt, hogy amikor szállok lefelé akkor elesek vagy valami ilyesmi.
Mondtam neki, hogy a többiek hogy szállnak fel-le, mikor naponta jönnek suliba és azt mondta hogy jó, ők hozzávannak szokva, de mivel én csak buszozni szoktam, így csak busszal enged el abba a kisvárosba ahova suliba járok.
Akkor se enged el :/
Azt mondja, ne idegesítsem nem és kész.
Még nyáron mikor akartunk menni akkor meg azt mondta hogy azért is nehogy elraboljanak, vagy kiraboljanak a városba vagy a vonaton. Pedig sötétedés előtt értünk volna vissza.
Milyen célból mennétek?
Ha Anyukád nem elmebeteg, akkor nem az az indok, amit mondott, hanem egyéb okok miatt félt.
Anyukád erősen túloz. Az autó bárhol elüthet, és a házatok lépcsőjén is eleshetsz.
De nem is értem a kérdést. Ha busszal elenged, akkor mi a gond? Menjetek busszal, vagy vonattal. Talán kikísér az állomásra?
Az mondta most, hogy amíg 18 nem leszek addig nem mehetek sehova, mert látta ma a tv-ben hogy debrecenben gyereket próbáltak rabolni.
Még soha nem voltam egyedül vagy barátnővel ketten valahova ahova vonattal kell menni. Busszal is csak oda voltam,ahol iskolám van.(bérlettel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!