Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van visszaút, ha egy anya...

Van visszaút, ha egy anya elhagyta a gyermekeit?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz időszak után történt. A nagyobbik gyerek másfél éves volt mikor megszülettek a kicsik. Nem volt segítség, depi és betelt a pohár másfél év után.... pihenésre volt szükség. Azóta sajnos eltelt két év. Kimondták a válást, gyerekek apánál lettek elhelyezve. Kint voltam Ausztriában pincérkedni a régi helyemen, azóta helyrejöttem hiányoznak a fiaim. Felvennétek az apával a kapcsolatot vagy ezt már végleg elszúrtam?

2013. dec. 4. 09:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/118 anonim ***** válasza:
63%

25

Azért mondom ezt, mert ha valaki egyszer elhagyja a gyerekeit 2 évre, az nem szereti őket igazán, és újból megfogja tenni. És nem én beszélem le a gyerekeiről hanem ő beszélte le saját magát. És ha valaki elhagyja a gyerekeit önszántából évekre az nem HIBA hanem egy undorító dolog. A hiba az amikor a munkahelyemen elrontok valami, nem az mikor valaki eldobja a gyerekeit. Ez nem a hiba kategória. És igazából szerencsére még soha nem volt komolyabb hiba az életemben, semmi olyan ami miatt nem tudnék a tükörbe nézni. És gondolj bele, az apa felépített egy életet, egy rendszert amiben anya nincs, elment, most mit szólnál ha eddig le sem sz.arták volna a gyerekedet most beállítana a másik szülő, hopp meggondoltam magam mégis kellenek a gyerekek, és felborítana mindent. Kíváncsi lennék akkor is osztanád e a megbocsátási szöveget. Mert szerintem nem.

Ez az elhagyási dolog úgy van mint a verés, ha egyszer megütött később is megfog.- Ha egyszer elhagyta őket később is fogja. Ha az apának egy csöpp esze is van, akkor nem is engedi a kérdezőt a gyerekei közelébe.

2013. dec. 4. 10:36
 32/118 A kérdező kommentje:
Félek a voltférjem reakciójátol én is. Tudom hogy nagy az egója amúgy is, most pedig teljesen jogos. Kérlelt, megalázkodott elöttem, mondta hogy segít, válhatunk, de ne menjek el.. pedig nem ilyen, de megtette. Mégsem hallottam meg amit mond, szóval most biztos utál
 33/118 anonim ***** válasza:
42%

Hát nem is tudom igazából mit gondolok.Megértem,hogy depis voltál,az is oké hogy apánál lettek elhelyezve,azt viszont,hogy pihenésre volt szükséged azt nem értem.

Elmentél lett jó állásod amiben úgy látom nagyon jól érezted magad,azt írod,hogy feladtad az állásod (pedig nagyon jó volt ) a gyerekek miatt.Mekkora nagy áldozat most szaladok falnak!

2 évig kellet pihenned?De nem pihentél mert vígan megvoltál a melóhelyeden.Telefonod nem volt 2 évig?Mert azt is megértem,hogy nem volt türelmed a 3 gyerekhez(bár nehezen fogom fel)de,hogy legalább havi szinten felhívhattad volna az apát mi van a gyerekeiddel még ha velük nem is beszéltél volna.Hogy bírtad ki,hogy nem érdeklődtél felőlük?Most meg hirtelen kigyógyultál a fene nagy depidből és anyává váltál?Ilyenben nem hiszek.

Nem gondolom,hogy anyának való lennél valójában.Ja és még te kezded el ócsárolni a volt férjed,hogy szeretője van.És?De a gyerekei mellett van akkor is!Ezt ne felejtsd el!Még te vagy felháborodva,hogy melletted is volt szeretője?Megértem,hogy volt neki,gyönyörű példány vagy,elhiszem hogy menekült tőled a férjed,gondolom egyébként is hasonló húzásaid vannak.

Szóval te csak ne papolj itt kinek kije van.Gondolom 2 évig hozzád nem nyúlt pasi mi?

Pincérnő mi?Külföldön?Aha ne etessél,elmentél k...ni,most meg menekülsz a szar helyzetedből vissza a régihez mert közben rájöttél mennyivel jobb volt az neked.

Na most itt menet közben még jól fel is húztam magam,mert nem értem miért ilyen igazságtalan az élet.Valaki hosszú éveket vár egy babára és nem kapja meg,és vannak az ilyen nők akik meg simán eldobják maguktól amit kaptak.

Remélem SOHA nem fogod látni a gyerekeidet,és nem ad esélyt az apa neked.

34/118 anonim ***** válasza:
23%
Ha szereted a gyerekeidet akkor soha többé nemkeresed meg őket.
2013. dec. 4. 10:43
 35/118 A kérdező kommentje:
Jo azt hiszel amit akarsz nem ez a lényeg. És nem nincs pasim, nem is voltam senkivel 1 évig, mert annyira elegem volt mindenből. És képzeld nehéz az hha tudod hogy csalnak, és csak arra vársz, hogy változzon már.. mig te otthon vagy 3 gyerekkel, mozdulni sem tudsz, ö ugyanolyan vonzó mint régen es nem mond nemet egy menetre egy csinos nővel..
2013. dec. 4. 10:45
 36/118 anonim ***** válasza:
71%
Van visszaút. Lehet, meg kell adni az esélyt, keresd meg a volt férjedet, írj neki levelet, amiben őszintén leírsz mindent. De ez legyen végleges! Ha döntöttél, akkor ahhoz foggal körömmel ragaszkodj!!!!! Sok sikert! :-)
2013. dec. 4. 10:47
 37/118 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező (#32) persze, baromi nehéz egy ilyen helyzetben az első lépést megtenni, és ez csapda, mert minél inkább múlik az idő, annál nehezebb, az ilyen típusú problémákat az idő nem megoldja, hanem folyamatosan növeli.

Erőt kell venni magadon, és neki állni megírni azt a levelet... persze, az elsőt félúton összetéped, aztán a másodikat is, de meg fog születni... ennyi.

És hát a félelmeinkkel (ez esetben az exed reakciójával) szembenézni kell... ne parázz, férfiként mondom, hogy egy férfi lehet nagyon pipa, lehet, hogy ha ott állnál előtte agyonütne, de soha nem fog olyan gyűlölködővé válni, mint a frusztrált nők, akik rád borítják a saját nyomorukat.

Max nem válaszol, vagy első körben elutasító, ennél nagyobb dráma nem fog történni... és akkor el lehet gondolkodni a következő lépésen, mert ő akármit is reagál elsőre, TE ráléptél egy útra...

2013. dec. 4. 10:47
 38/118 anonim ***** válasza:
19%
na akkor eldönthettük, kérdésedre a válasz: nincs visszaút, szevassz
2013. dec. 4. 10:50
 39/118 anonim ***** válasza:
33%

1. Amit nem értek, magyar nõk kimennek dolgozni és 1-2 éven belül minden meg van.Milyen munka ez, pincérkedés?A gyerekeim több éve dolgoznak kint (diplomás emberek)és mégsem megy minden olyan könnyen, mert eleve az albérlet is drága, ja mondjuk "nem nõk".

2.Kedves kérdezõ,Ausztria nincs olyan messze, hogy ne látogasd meg a gyerekeidet, vagy van telefon és felhivod õket, hogy létezel.

Tudod te benned semmilyen anyai érzés nem volt, hogyan tudtàl 3 gyermeket szülni?

2013. dec. 4. 10:53
 40/118 anonim ***** válasza:
72%

Na ide figyelj kicsi lány!

Engem is megcsaltak!a 2gyereket nem hagytam el!Tudtam kivel teszi(egy "barátnőmmel")!

Tudom milyen érzés,nem kívánom senkinej,szoptatás közben az otthon felejtett telefonban a barátnőd smseit olvasni a férjed telefonjában!

Na?Nem úgy papolok itt,hogy f.ngom nincs a depressziótól!

Ne verd rá a balhét,még segíteni is akart,ne menj el!Te meg leléptél!Ennyi,ez vagy Te!

2013. dec. 4. 10:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!