Van visszaút, ha egy anya elhagyta a gyermekeit?
#61, a Kramer kontra Keamer az egy jó film, csak ehhez a helyzethez semmi köze, a Kérdező sehol sem írta, hogy el akarná szedni a gyerekeket az apjuktól...
Egyszerűen azt kellene tudomásul vennie az összes lángpallossal hadonászó habzószájúnak is, hogy ha egy gyerek az anyjánál van elhelyezve, akkor az apjának joga van kapcsolatot tartani, és ha az apjánál van elhelyezve, akkor meg az anyjának van joga ehhez. Szerintem nem túl bonyolult alapvetés, még gyökkettes IQ mellett is megérthető, felfogható, értelmezhető.
Na, és akkor ha a tény felfogása megvolt, akkor ebből kiindulva azt kell kitalálni, hogy hogyan, milyen módon lehet ezt megvalósítani ebben az adott helyzetben úgy, hogy senkivel se legyen kiszúrva, senki se legyen sarokba szorítva, senki számára ne legyen rossz... stb
Amugy hány éves vagy kérdező?
És a férjed?
64-nek: azért, hogy az ilyen gyökerek be tudjanak szólni, és közben maguk alá élvezzenek.
Egyébként azért, mert a szervezetemet pont nem érdekelte, hogy én fog.gátlót szedek, így lett a 2. és a 3. IS! És azért, mert nem vagyok gyilkos, aki egyik abortuszt végezteti a másik után. Azzal se hiszem, hogy a lelkem könnyebb lenne. A mindennapjaim talán igen, de boldog nem volnék. Ja meg azért is tök jó, hogy úgy érezzem, minden random parasztnak magyarázkodnom KELL. Pedig dehogy kell, úgyhogy érezd magad megtisztelve, és kérlek te se b.s.ogasd a kérdezőt SEM! Kíváncsi volnék a hozzád hasonló bölcs megmondóemberek tökéletes életére :) Biztosan tanulságos lenne a magunkfajta lúzereknek. Bocs az offért. 63.
Talán ha egyszer nem hatott a tabi, máskor nem azzal kellett volna védekezni:) És akkor nem szülnéd sorban a gyerekeket! :D
Nem vagyok paraszt, úgyhogy vigyázz a szádra! :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!