Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van visszaút, ha egy anya...

Van visszaút, ha egy anya elhagyta a gyermekeit?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz időszak után történt. A nagyobbik gyerek másfél éves volt mikor megszülettek a kicsik. Nem volt segítség, depi és betelt a pohár másfél év után.... pihenésre volt szükség. Azóta sajnos eltelt két év. Kimondták a válást, gyerekek apánál lettek elhelyezve. Kint voltam Ausztriában pincérkedni a régi helyemen, azóta helyrejöttem hiányoznak a fiaim. Felvennétek az apával a kapcsolatot vagy ezt már végleg elszúrtam?

2013. dec. 4. 09:49
 61/118 anonim ***** válasza:
nezd meg a Kramer kontra Kamer cimü filmet
2013. dec. 4. 15:10
 62/118 anonim ***** válasza:
19%
Pincérkedni vagy táncolni? :D
2013. dec. 4. 15:11
 63/118 anonim ***** válasza:
50%
Nem olvastam végig az összes választ... Viszont megértelek. Én is marhára túlvállaltam és régóta az összeomlás szélén állok. Segítség az nem sok van, de (csinált) probléma meg cs.szegetés az bőven. Momentán én is ott tartok, hogy levegőt nem kapok a gyerekek (3, 2, évesek és 3 hónapos). Igen itt jöhet, hogy minek vállaltam és b.sszam meg az elveimet, de itt most nem erről van szó. Sokszor gondolok én is arra, hogy közlöm a drága apjukkal, hogy én balra el. Az tart vissza, hogy neki nem szeretői, hanem piás haverjai vannak, tehát nem tudnám biztonságban a kis ördögöket, és azzal próbálok fennmaradni a felszínen, hogy még mindig én vagyok a kisebb rossz nekik. Én a helyedben azt tenném, amit az elején javasolt vki, hogy írni egy szép levelet és időt hagyni a válaszra. Én nem tudnám elképzelni, hogy ne tudjak róluk, és ne legyek az életük része, de nagyon boldogan, nyugodt lelkiismerettel el tudnék tölteni tőlük távol hosszabb időt (heteket, hónapokat akár), ha tudom, hogy jó kezekben vannak. Ha eljutnék orvoshoz, biztos nálam is megállapítanának vmilyen fokú depressziót. Én is elszúrtam, mert tuti nem fogunk sokáig egy család maradni, de a helyeden mindenképp megpróbálnám!
2013. dec. 4. 15:15
 64/118 anonim ***** válasza:
29%
63-as mégis minek vállaltad be? komolyan
2013. dec. 4. 15:18
 65/118 anonim ***** válasza:
36%

#61, a Kramer kontra Keamer az egy jó film, csak ehhez a helyzethez semmi köze, a Kérdező sehol sem írta, hogy el akarná szedni a gyerekeket az apjuktól...

Egyszerűen azt kellene tudomásul vennie az összes lángpallossal hadonászó habzószájúnak is, hogy ha egy gyerek az anyjánál van elhelyezve, akkor az apjának joga van kapcsolatot tartani, és ha az apjánál van elhelyezve, akkor meg az anyjának van joga ehhez. Szerintem nem túl bonyolult alapvetés, még gyökkettes IQ mellett is megérthető, felfogható, értelmezhető.

Na, és akkor ha a tény felfogása megvolt, akkor ebből kiindulva azt kell kitalálni, hogy hogyan, milyen módon lehet ezt megvalósítani ebben az adott helyzetben úgy, hogy senkivel se legyen kiszúrva, senki se legyen sarokba szorítva, senki számára ne legyen rossz... stb

2013. dec. 4. 15:22
 66/118 anonim ***** válasza:

Amugy hány éves vagy kérdező?

És a férjed?

2013. dec. 4. 15:24
 67/118 anonim ***** válasza:
10%
A legnehezebb időszakban léptél le. A gyermeknek az első két éve a legmeghatározóbb az életében, az anya számára pedig a legnehezebb. Most, hogy már nem kell őket dajkálni kellenének, mi? Minek? Mi hiányzik belőlük, ha nem is ismered őket?
2013. dec. 4. 15:30
 68/118 anonim ***** válasza:
63%

64-nek: azért, hogy az ilyen gyökerek be tudjanak szólni, és közben maguk alá élvezzenek.

Egyébként azért, mert a szervezetemet pont nem érdekelte, hogy én fog.gátlót szedek, így lett a 2. és a 3. IS! És azért, mert nem vagyok gyilkos, aki egyik abortuszt végezteti a másik után. Azzal se hiszem, hogy a lelkem könnyebb lenne. A mindennapjaim talán igen, de boldog nem volnék. Ja meg azért is tök jó, hogy úgy érezzem, minden random parasztnak magyarázkodnom KELL. Pedig dehogy kell, úgyhogy érezd magad megtisztelve, és kérlek te se b.s.ogasd a kérdezőt SEM! Kíváncsi volnék a hozzád hasonló bölcs megmondóemberek tökéletes életére :) Biztosan tanulságos lenne a magunkfajta lúzereknek. Bocs az offért. 63.

2013. dec. 4. 15:36
 69/118 anonim ***** válasza:
8%

Talán ha egyszer nem hatott a tabi, máskor nem azzal kellett volna védekezni:) És akkor nem szülnéd sorban a gyerekeket! :D

Nem vagyok paraszt, úgyhogy vigyázz a szádra! :*

2013. dec. 4. 15:38
 70/118 anonim ***** válasza:
13%
2 évig depressziós voltál? Anyagilag támogattad a havi 600 ezer félretett pénzedből a gyerekeket?
2013. dec. 4. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!