Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van visszaút, ha egy anya...

Van visszaút, ha egy anya elhagyta a gyermekeit?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz időszak után történt. A nagyobbik gyerek másfél éves volt mikor megszülettek a kicsik. Nem volt segítség, depi és betelt a pohár másfél év után.... pihenésre volt szükség. Azóta sajnos eltelt két év. Kimondták a válást, gyerekek apánál lettek elhelyezve. Kint voltam Ausztriában pincérkedni a régi helyemen, azóta helyrejöttem hiányoznak a fiaim. Felvennétek az apával a kapcsolatot vagy ezt már végleg elszúrtam?

2013. dec. 4. 09:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/118 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg. Igazán veszteni valod nincs.
2013. dec. 4. 10:12
 12/118 anonim ***** válasza:
100%

Elszurtad!

Es ha BIZTOSAN tudod magadrol, hogy nem okozol ujra csalodast Nekik, akkor vagj bele...

2013. dec. 4. 10:13
 13/118 anonim ***** válasza:
18%

Igen,jól aludtál?Nem bírtad a 3kisgyereket?

Matd újra nem bírod,mikor elkezdenek ragaszkodni hozzád?

Na ennek adjatok olyan tanácsot,hogy keresse fel őket,mert szükségük van rá!!!

A francot!Ilyenre semmi szükség!!!

2013. dec. 4. 10:14
 14/118 A kérdező kommentje:
Úgy tudom nincs nője (persze szeretője biztos van, mellettem is volt...) egyedül neveli őket. A kicsik akkor kezdték a bölcsit amikor kimentem dolgozni. Így meg tudta oldani. Utólag jöttem rá hogy már nekem is minden könnyebben ment volna ahogy nőttek, de 2 eve semmi nem érdekelt
2013. dec. 4. 10:15
 15/118 anonim ***** válasza:
31%

Te vállaltad a gyerekeket aztán meg eldobod magadtól,mert pihenésre van szükséged??

Mégis mit képzelsz?

volt férjed helyében elzavarnálak a ..

2013. dec. 4. 10:16
 16/118 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező (#9), igen, megesik, hogy az ember túlvállalja önmagát, és összeroppan - Te még a szerencsésebb eset vagy az én exem anno öngyilkos lett.

És ne higyj az ítélkezőknek, a végleges és végletes dolgokban gondolkodóknak, amíg a történet szereplői élnek, addig bármire van esély, bármit meg lehet próbálni.

Mondom, fogj papírt, tollat, és írjál egy levelet az ex párodnak. Ne lerohand, ne követelj, egyszerűen írd le az érzéseidet, a gondolataidat, és kérdezd meg, hogy vele mi van, és ő mit gondol.

És mondom, ne provokáld a választ, ne siettesd, ne hozd kényszerhelyzetbe, mert a gyomorból születő válaszok mindig elutasítóbbak. Olyan formát válassz, hogy neki is legyen lehetősége átgondolni...

2013. dec. 4. 10:17
 17/118 A kérdező kommentje:
Már jól vagyok! Nem leszújabb kiborulásom. Hiányoznak. Szeretném őket látogatni
2013. dec. 4. 10:17
 18/118 A kérdező kommentje:
16: köszönöm. Megfogadom a tanácsod, erre már én is gondoltam
2013. dec. 4. 10:19
 19/118 anonim ***** válasza:
42%

Az ember bele tud fásulni mindenbe, ha nehézségekbe ütközik, de a gyerekeimet a nyakamba kötöm és nélkülük nem megyek sehova.Férfi volt benne a pakliban?

Màris tegyél azért, hogy lásd a gyerekeidet, de csak akkor, ha valóban komolyan gondolod.Uristen, hogyan tudtál létezni nélkülük!!!!

2013. dec. 4. 10:19
 20/118 anonim ***** válasza:
89%

Nem lesz könnyű menet, de próbáld meg. Lehet, hogy az apuka, ha látja rajtad, hogy tényleg törődni akarsz a gyerekekkel akkor nem fog meggátolni benne, de mindenképp bizonyítanod kell. Elszúrtad, nagyon is, de talán még nem késő helyrehozni a hibád. Sok sikert hozzá.

1 éves kislány anyukája

2013. dec. 4. 10:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!