Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?
Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.
Nem hinném, hogy maradi vagyok.
Te mindeközben nem éled a saját életedet? Nem nézel tévét, hallgatsz zenét, csinálsz akármit, ami hanggal jár?
Arra koncentrálj, amit csinálsz, és nem fogod "hallani", amit a szomszédok csinálnak.
Egyébként nem értem, miért nem mész át beszélni velük. Nyilván ismered őket, ha tudod, hogy anyuka otthon dolgozik, apuka meg kosarazott valahol. Vagy egész nap ülsz, és hallgatod az életüket. Szomszédok közt.
Nem vagyunk jóban, de azért váltunk pár szót ha összefutunk ezért tudok róluk dolgokat. Nem vagyok olyan ember aki szeret beszólni másoknak! Én mint írtam nem tudom lenne e értelme.
Van közben saját életem, de nyáron nyitva az ablak és én is kint vagyok az udvaron. Ha nincs jó idő nem zavarnak annyira.
Én odaadom a szomszédaimat ha gondolod.Na velük mit kezdenél?Az asszony nem azért sikitozik mert csikizi a férje hanem azért mert késsel kergeti.Meg párszor már megígérte neki egy egy veszekedés alkalmával,hogy lelövi(vadász a pasi).Ez jobb lenne neked?Te legalább tudsz szólni.Én nem mert engem is ezekkel fenyegetne.
Szóval kinek jobb?A másik szomszéd meg játszik a kutyával reggel 7órakkor,mert akkor megy melóba,és 5 kor jön haza.Akkor is játszik.Van gyerekük aki nevet és rollerezik.És akkor mi van?A szembe szomszéd meg a traktorját berregteti állandóan.Én nem szólok senkinek.Foglalkozzon már mindenki a maga dolgával.Nagyon ráérhetsz ha ezzel foglalkozol.
annyira jót mulattam rajtad kérdező:D:D:D ilyen megkeseredett nőt én még nem láttam eskü:D
emlékszem, anno mikor kicsik voltunk, a hétvégi telkünkön a medencében ugráltunk anyukámmal és nagymamámmal...hülyéskedtünk, fröcsköltük egymást, nevettünk, ment a zene...jót szorakoztunk nyáron, hétvégén, nappal...a szomszédnak nem tetszett...mi meg hugommal rákezdtünk a Padödö: azt csinálok amit én akarok c. számára...már csak azért is...:)
kicsik voltunk, apu bemászott hozzánk a kádba lubickolni..persze gatyába...de hát láttuk mi már őt meztelenül ettől függetlenül...semmiféle lelki sérülést nem kaptunk...sőőőőőőt...kapaszkodj meg...szüleim a mai napig születésünktől fogva előttünk puszilkoznak, csókoloznak, fogdossák egymást, apu rácsap anyu fenekére, közli előttünk hogy milyen szexi...és hát na...vicces célzások is voltak az estét illetően, hogy mi fog történni az ágyba...és nem egyszer sikerült rájuk is nyitnunk, mikor épp szeretkeztek...:) semmi de semmi bajunk és csak remélni tudjuk, hogy majd a férjünkkel 26 év házasság után is ugyanúgy csokolózunk majd a gyerekeink előtt, mint ahogy ők tették...szerettem nézni, tudni, látni, hogy milyen boldogok együtt...és hogy ezt ki is mutatják...remek példa volt elöttünk!!!!
nevetséges..komolyan...nem értem az ilyen embereket:( attól h te ilyen megkeseredett vagy, és egy hang sem hagyja el a házatokat...attól még más igenis jól érzi magát:) vidám család...és ez igy van jól...
24L
86-os
Nekem is pont így zajlott a gyerekkorom.És az ég világon semmi bajom nincs:-)Sőőőőt.Apukámnak sajnos azóta csak egy lába van de még így egy gyerek 65 éves fejjel.És odacsap anyu popsijára és....na szóval hagyjuk ezt kérdező.
Huuuhhh, hát mifelénk rosszabb a helyzet. Mi panelban lakunk, ami nekem alapból büntetés.:D
Ráadásul a mellettünk lévő bérház tele van segélyeken élő kisebbséggel. Ők kint ülnek a bérház előtt reggeltől estig.Sokat ordítanak.A gyerekeik is ott szaladgálnak, s hát nem a kulturált viselkedés jellemzi őket....
s ehhez tedd hozzá, hogy én több műszakban dolgozom....ergó sokszor nappal kell aludnom, mert folyamatosan éjszakás vagyok.
Kérdező, neked van gyereked?
Mert ha igen, nagyon sajnálom őket, hogy egy ilyen rideg, karót nyelt, semmilyen az anyjuk. Szerintem még az angol kirlynőbe is több móka, kacagás és bolondozás szorult mint beléd.
Tudok neked egy tanácsot adni, költözz el egy tanyára!! De nagyon gyorsan.
Egyébként tök megnézném, hogy a német dogom mit csinálna a sövényeddel:))DD
Na, meg ha a német dogom ugatna. Képzeld, 60 kg és rá szokott a páromra ugrani örömében, annyira szereti:))
Jaj, te, szegény gyerekeid, az ilyentől el kellene venni a gyerekeket, mert lelki sérülést okoznak nekik. Elképzeltem szegényeket, ahogy nyáron is, jó időben ülnek és tanulnak, aztán ebéd, aztán csendes pihenő, aztán a lecke ismétlése, majd mehetnek enni, fürdeni, aludni. Hú, de remek szórakozás volt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!