Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?
Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.
Nem hinném, hogy maradi vagyok.
szerintem menj át, és tarts szexuális felvilágosítást a szülőknek, hogy csak a hálószobában, az ágyban, sötétben, misszionárius-pózban és kizárólag gyermeknemzés céljából érhetnek egymáshoz
valamint, hogy a viselkedésükkel megrontják a gyermekeiket
emellett jó modorra és etikettre is tanítsd őket
kezdetnek kifejezetten ajánlanám a közös ötórai teázást, hatkor pedig természetesen lámpaoltás és takarodó
:-D
...ja és természetesen kutyanevelési útmutatásokat is adhatsz nekik Te, mint felsőbbrendű lény, mivel ugye Te mindent jól csinálsz, a Te kutyád maga a tökély, Te nem alacsonyodsz le, és játszol a gyermekeiddel, Te a pároddal példamutatóan tartózkodó viszonyban élsz, és Te vagy ezért a mindenek felett álló követendő példa...
Te ezt komolyan így hiszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!