Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nem illetlenség,...

Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?

Figyelt kérdés

Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.

Nem hinném, hogy maradi vagyok.

2013. máj. 21. 09:44
 91/145 anonim ***** válasza:
79%
Szóval ezt akartam írni, hogy azért nem gondold, hogy annyira rosszak a szomszédaid, akkor az én helyzetembe mit csinálnál?
2013. máj. 21. 13:05
 92/145 A kérdező kommentje:
Képzeld az én gyerekeim is játszottak, csak éppen normálisan. Ha hangoskodtak én rájuk szóltam. Lehet normális, kulturáltan is létezni. Ők is sokat voltak kint, de normális elvoltak a homokozóban, medencében, vagy rajzolgattak az asztalnál. Nem csendben, de normál hangon. És nem visítoztak, nem ugráltak a medencében. Egy kerti kismedence nem erre való.
2013. máj. 21. 13:10
 93/145 anonim ***** válasza:
94%

Fél órája ezen a kérdésen (illetve a válaszokon elsősorban) röhögök. Annyira felnevettem az egyik válaszon, hogy szerencsétlen kutyám odajött megvigasztalni, mert azt hitte, valami bajom van. Hát ez meg csak olaj volt a tűzre, fuldokoltam a röhögéstől. Mondtam is neki, hogy mától elkezdjük tanulni a jelbeszédet, mert úri kutya nem ugat. :D :D

Egyébként mi is hasonlóképpen élünk, és pont az jutott eszembe, hogy anyósom 70 éves, és tavaly nyáron együtt volt nyaralni az egész család, és ő 5 unokával, meg a 74 éves férjével homokvárat épített kb 3-4 órán keresztül, és a hello kitty-s vödörrel hordta a tengervizet az árokba. Aztán közösen lebombázták nagy csatakiáltások közepette a várat. Majd szólok neki, hogy milyen illetlen volt, szégyellje magát.

2013. máj. 21. 13:10
 94/145 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, sajnálom a családodat :( elképzelem, ahogy a medencében vigyázzban ülnek, mert nem lehet hangoskodniuk.
2013. máj. 21. 13:12
 95/145 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is zsenialis, a nap posztja :)
2013. máj. 21. 13:15
 96/145 A kérdező kommentje:
A kutyára annyit írtam, hogy normálisan meg kell őket nevelni. Ne mondjátok már hogy normális, ahogy egy felnőtt férfi/nő szinte "veszekszik" a kutyával, hogy ezt és ezt csinálja/ne csinálja a kutya pedig visszaugat és nem csinálja Ha az ember még a kutyáját sem tudja megnevelni a gyerekeit hogy tudná? De ez a kutya nem tud mást csinálni mint ugatni egész nap.
2013. máj. 21. 13:16
 97/145 anonim ***** válasza:
83%
A második válaszoló vagyok,én is visszajöttem röhögni,zseniális! :-)
2013. máj. 21. 13:18
 98/145 A kérdező kommentje:
Ha attól rossz anya vagyok,mert nem engedtem a gyerekeimnek hogy a medencébe ugráljanak akkor az vagyok. Nem mindenkinek van pénze 3 medencét venni egy nyár alatt. Nekik van, akkor tegyék. De akkor sem ez a normál eset.
 99/145 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi vicces azon. Remélem ti is kaptok ilyen szomszédokat majd a nyakatokra!
 100/145 anonim ***** válasza:
73%
NEM!
2013. máj. 21. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!