Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?
Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.
Nem hinném, hogy maradi vagyok.
Fél órája ezen a kérdésen (illetve a válaszokon elsősorban) röhögök. Annyira felnevettem az egyik válaszon, hogy szerencsétlen kutyám odajött megvigasztalni, mert azt hitte, valami bajom van. Hát ez meg csak olaj volt a tűzre, fuldokoltam a röhögéstől. Mondtam is neki, hogy mától elkezdjük tanulni a jelbeszédet, mert úri kutya nem ugat. :D :D
Egyébként mi is hasonlóképpen élünk, és pont az jutott eszembe, hogy anyósom 70 éves, és tavaly nyáron együtt volt nyaralni az egész család, és ő 5 unokával, meg a 74 éves férjével homokvárat épített kb 3-4 órán keresztül, és a hello kitty-s vödörrel hordta a tengervizet az árokba. Aztán közösen lebombázták nagy csatakiáltások közepette a várat. Majd szólok neki, hogy milyen illetlen volt, szégyellje magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!