Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?
Figyelt kérdés
Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.
Nem hinném, hogy maradi vagyok.
2013. máj. 21. 09:44
131/145 anonim válasza:
Végigolvastam az összes választ. Hogyan jutottatok el fröcskölésig és kutyaugatásig, miért nem az eredeti kérdésre válaszoltatok? A kérdezőnek volt egy problémája, csináltatok belőle százat. Biztosan mindenkinek nagyon rossz, negatív napja lehetett, mert a kérdés és a válaszok fele annyira sem viccesek, mint amennyire azt előadjátok. Nem értem az embereket, miért kell ennyit kötözködni? Ez mindenkire vonatkozik.
132/145 anonim válasza:
Nah megjött a 2. mély barázdás :D
133/145 anonim válasza:
Semmit nem írtam a saját véleményemmel kapcsolatban.
134/145 anonim válasza:
végigolvastam a válaszokat. jókat nevettem :D
Kérdező, csak sajnálni tudlak, amiért ennyire irigy vagy más boldogságára.
135/145 anonim válasza:
Nem vagy semmi :D A mi szomszédunk miután megszülettek a gyerekei,nem csak, hogy minket csesztetett ( hangosan pattog a labda, miért játszunk kinn délután stb.) képes volt rászólni a fagyis kocsi vezetőjére is, hogy ha délután felénk jön, ne csilingeljen, mert a gyerek a délutáni álmát alussza :D Na, ilyen egy észlény lehetsz te is :D
136/145 anonim válasza:
Kérdező! Köszönöm ezt a kérdést a férjemmel sírunk a röhögéstől! Persze csak hallkan, nehogy agyf@szt kapj! ;)
137/145 anonim válasza:
Téged nem az "erkölcstelenség" meg a szomszéd zavar, hanem csak simán irigy vagy. Mekkora buli lenne már, hogy amikor a szomszédom tévéjétől zeng a ház, nem szólnék neki, hanem kiállnék a lépcsőházba és nekiállnék hirdetni az igét, hogy mekkora erkölcstelenség házimozirendszeren nézni a híradót.
138/145 anonim válasza:
127, 128 ! Ezeken bepisilek XDDDDDDD
139/145 anonim válasza:
Kedves kérdező! Egy ősrégi panel lakásban lakom, ahol a falak kb. papírvékonyak és visszhangoznak a lakások. Alattunk egy drogos srác lakik a mélynyomós hangfalaival, és időnként elveri a körülötte lakókat, felettünk egy halláskárosodott, alvászavaros nő lakik, aki egész éjszaka maximális hangerőn nézi a tévét, napközben pedig operát hallgat - nem kisebb hangerővel. Fölötte pedig egy kupleráj van, ahol éjjel-nappal űzik az ipart, a futtatójuk néha ordibálva elveri őket. Velünk szemben két kutyát tartanak, akik rendszeresen versenyt ugatnak egymással. Továbbá a házban elszórtan élnek idős emberek, akik a lépcsőházban egyik emeletről a másikra kiabálva szeretik megtárgyalni az élet dolgait. Én remekül elvagyok itt, de amennyiben szeretnél velem helyet cserélni, ezer örömmel fogadom privát üzeneted!
140/145 anonim válasza:
Tudod, kedves Kérdező, ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye...
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!