Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nem illetlenség,...

Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?

Figyelt kérdés

Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.

Nem hinném, hogy maradi vagyok.

2013. máj. 21. 09:44
 111/145 anonim ***** válasza:
80%

110-es vagyok

bocs a végét kissé kutyulva írtam szóval mindig egy rakáson voltunk valakinél és 6-7-8 gyerek

Csak menet közben eszembe jutott egy-két dolog és dőlök a röhögéstől.....

2013. máj. 21. 13:41
 112/145 anonim ***** válasza:
91%

Van 2 válasz, ami nálam 10000%

Top1:

""Ha fel is menne rögtön leszállna, nem visszaugatna, mint ahogy a szomszédból hallom."

Jesszusom, röhögőgörcsöt kaptam miattad :-D :-D :-D :-D :-D :-D

"visszaugat a kutya"

ez óriási! :-D :-D :-D :-D

Te meg ha rászólsz a Tiédre, válaszol, hogy:

"-Pardon, Asszonyom! Szíves elnézését kérem, és ígérem ilyen többé nem fordul elő!"

:-D :-D :-D :-D

A szomszédé meg "visszaugat"

Hallatlan skandalum!"

2013. máj. 21. 13:44
 113/145 anonim ***** válasza:
88%

Top2:

"Nálatok a kutyák kis teáscsészével a kezükben nevelkedtek"

Ráadásul ezt először úgy olvastam, hogy kis teáscsészével a kezükben nevetgélnek. Hát elképzeltem a szitut...:D

2013. máj. 21. 13:45
 114/145 anonim ***** válasza:
74%
Kutyáknak nevetgélni csak halkan szabad a kérdezőnél :) Sőt, inkább írják le, hogy hahahahaha.
2013. máj. 21. 13:49
 115/145 anonim ***** válasza:
92%

93-as válaszoló vagyok

egyébként gyerekkoromban nekünk is volt egy ilyen "nem hallgatózom, csak nyitva az ablak" típusú szomszédunk. Anyu mesélte, hogy amikor megszülettem (október végén, szóval gondolom bazi sokat lehettünk az udvaron pár hónapos koromban) akkor szólt a néni, hogy milyen sokat gügyögök és gyakrabban kéne ölbe venni, mert másokat zavar ám a hangoskodás... na te is kb. ilyen szomszéd lehetsz.

Egyébként a madarak nem zavarnak? Vagy nálatok azok is szépen illedelmesen átrepülnek a ház felett, mindezt persze néma csendben, vigyázva, hogy a szárnyaikkal se csapjanak zajt? Bezzeg a szomszédéknál... ott meg csipognak a kis genyák, igaz?

2013. máj. 21. 13:50
 116/145 anonim ***** válasza:
84%
És biztos vagyok abban is hogy az autók is csak átgurulnak csendben a ház előtt mert a sofőrjeik leállítsák a motort nehogy téged zavarjanak!Ugye?Mert ez így természetes.
2013. máj. 21. 13:53
 117/145 anonim ***** válasza:
90%

OFF: Sajnos nem tudtam rendesen végigolvasni a válaszokat, mert a főnököm ajtaja nyitva van, és már fáj az oldalam a sok 'néma' nevetéstől (ugye, milyen jólnevelt vagyok?).

ON: Hej, kérdező, én sem szeretnék a te szomszédod lenni! Képzeld el, ha nálunk laknál, tegnap tuti kiugrottál volna a bőrödből: a fiam a grünbetonon motorozott, utána csatakiáltások közepette fociztunk egy nagyot, és a végén egy vödör krétát "sütött meg" nekem kolbászként, kb. 20-szor egymás után, rázva, nem keverve.......

Bitang egy anya vagyok, tudom én, de hát mit csináljak, ráadásul ez a kisördögfióka még csak 3,5 éves, képzeld, mi lesz 10-12 év múlva?!

2013. máj. 21. 14:10
 118/145 anonim ***** válasza:
89%

Nekünk is volt begyepesedett vénkisasszony szomszédunk. Az ő portáján meg lehetett sülni a melegtől,hőguta a köbön,mert tiszta beton volt,és sehol egy fa. Nekünk persze voltak fáink,erre átjött követelni,hogy vágjuk ki őket,mert A FÁK CSINÁLJÁK A SZELET,a szél meg behordja a port az udvarába. Hát én rommá röhögtem magam :-)

Másik vesszőparipája a kutya volt neki is. Nem is éjjel,hanem nappal ugatta a postást meg a járókelőket. Éjjel bent aludt. Egy nap megmérgezve találtuk,menthetetlen volt,vért hányt. Nem mondom,hogy a szomszéd volt,ugyanis sosem derült ki,de nem lehetetlen.

2013. máj. 21. 14:23
 119/145 anonim ***** válasza:
86%

"Nem tudom mi vicces azon. Remélem ti is kaptok ilyen szomszédokat majd a nyakatokra!"

Százszor inkább ilyenek, mint te:).

2013. máj. 21. 14:32
 120/145 anonim ***** válasza:
86%
Basssszus! A gyerekeivel játszik! Fáj mi, ha más boldog????
2013. máj. 21. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!