Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?
Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.
Nem hinném, hogy maradi vagyok.
Honnan tudod, hogy fogdossa játék közben a feleségét, ha nem látsz át? A játékos csiklandozás és a szexuális játékok között azért van ám némi szakadék...
Én azt tanácsolom,hogy költözz egy tanyára!
És te véletlenül megtudtad, miközben a szél átfújta a napi rendjüket a házukból a kezedbe? Vagy inkább megfigyelés alatt tartod őket?
Bár megjegyzem, ha nincs otthon is tudna írni. Ez a Zinternet is már csak ilyen furcsa találmány.
Mondjuk az is érdekes dolog, hogy a kérdező "nem lát át", viszont azt tudja, hogy a kutya nem csinálja meg, amire kérik, hanem "visszaugat"
(efölött a "visszaugat" fölött még mindig nem tudok napirendre térni, mindig próbálom elképzelni a szituációt, ahogy a kérdező leteremtené, hogy: "Nekem csak ne ugassék vissza, Kutya Úr!"
:-D
Kérdező és kutyája mókáznak
Elég érdekes vagy, kérdező. :D Igazad van, negyven fölött mindenkinek be kell savanyodnia...
Asszem megölnél minket, ha hallanád, milyeneket szoktunk poénkodni apámmal meg húgommal, és ahogy nevetünk... Förtelem, mi? :D
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!