Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nem illetlenség,...

Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?

Figyelt kérdés

Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.

Nem hinném, hogy maradi vagyok.

2013. máj. 21. 09:44
 121/145 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, te melyik állatkertből bújtál elő?
2013. máj. 21. 14:46
 122/145 anonim ***** válasza:
88%

Honnan tudod, hogy fogdossa játék közben a feleségét, ha nem látsz át? A játékos csiklandozás és a szexuális játékok között azért van ám némi szakadék...

Én azt tanácsolom,hogy költözz egy tanyára!

2013. máj. 21. 14:50
 123/145 anonim ***** válasza:
81%
Helló szomszédasszony! Magunkra ismertem, mindig is tudtam, hogy egy besavanyodott pin@ vagy. Ma még hangosabbak leszünk!
2013. máj. 21. 14:54
 124/145 A kérdező kommentje:
utolsó: Nagy vicces, csak éppen a szomszédok nincsenek itthon és ma nem is lesznek!
2013. máj. 21. 15:53
 125/145 anonim ***** válasza:
91%

És te véletlenül megtudtad, miközben a szél átfújta a napi rendjüket a házukból a kezedbe? Vagy inkább megfigyelés alatt tartod őket?

Bár megjegyzem, ha nincs otthon is tudna írni. Ez a Zinternet is már csak ilyen furcsa találmány.

2013. máj. 21. 16:14
 126/145 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk az is érdekes dolog, hogy a kérdező "nem lát át", viszont azt tudja, hogy a kutya nem csinálja meg, amire kérik, hanem "visszaugat"

(efölött a "visszaugat" fölött még mindig nem tudok napirendre térni, mindig próbálom elképzelni a szituációt, ahogy a kérdező leteremtené, hogy: "Nekem csak ne ugassék vissza, Kutya Úr!"

:-D

2013. máj. 21. 17:27
 127/145 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező és kutyája mókáznak

[link]

2013. máj. 21. 17:34
 128/145 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező gyermeke önfeledten játszik a kertben

[link]

(persze óra nélkül, mert az ketyeg!)

2013. máj. 21. 17:40
 129/145 anonim ***** válasza:
100%

Elég érdekes vagy, kérdező. :D Igazad van, negyven fölött mindenkinek be kell savanyodnia...

Asszem megölnél minket, ha hallanád, milyeneket szoktunk poénkodni apámmal meg húgommal, és ahogy nevetünk... Förtelem, mi? :D

18/l

2013. máj. 21. 18:15
 130/145 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, menj el dolgozni, vagy kötögess, horgolj, sudokuzz fejhallgatóval a fejeden, de mindenekelőtt vegyél jobb arckrémet, mert az orrod felett igen mélyek már azok a barázdák...
2013. máj. 21. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!