Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek hogy mondjam el...

Szerintetek hogy mondjam el anyunak hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
egy bő hónap múlva 17 leszek, és úgy gondolom h itt az ideje h anyu megtudja.. nem tudom hogy fogadná a hírt, szerintem biztos rossz lesz neki, nem fogja rögtön elfogadni, de már nem bírom előtte titkolni :/ a barátaim azzal nyugtatnak, hogy el kell fogadnia, mert így is-úgy is a gyereke vagyok, ráadásul az egyetlen gyereke. (apunak még nem mondom el, úgy is külön élünk). mit gondoltok, szerintetek hogy mondjam el, milyen körítéssel/háttérrel...? légyszi normális válaszokat írjatok :)

2013. máj. 18. 07:51
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
12%
17 évesen még nem lehetsz úgymond "meleg" csak egy kis divat homi! És akkor még finom voltam.
2013. máj. 18. 08:01
 2/34 A kérdező kommentje:
nem.. régóta tisztába vagyok a hovatartozásomat illetően, divatból meg nem lennék meleg, sőt szerintem senki. egyáltalán nem érdekelnek a lányok
2013. máj. 18. 08:16
 3/34 A kérdező kommentje:
haha nagyon humoros voltál :DDDDD ja mégse.. -.-
2013. máj. 18. 08:28
 4/34 dani900 ***** válasza:
98%
Mond el, hogy régóta így érzel, nem tud változtatni rajtad, csak fogadja el, pont.
2013. máj. 18. 08:43
 5/34 anonim ***** válasza:
95%
Jaja, ültesd le, és mondd, hogy nagyon fontos dolgot szeretnél vele közölni. Te legyél felkészülve sok, és esetenként nagyon triviális kérdésekre. Legyél türelmes és megértő, akkor anyukád is az lesz.
2013. máj. 18. 08:49
 6/34 anonim ***** válasza:
90%

"17 évesen még nem lehetsz úgymond "meleg" "

nézz utána, mikor alakul ki az ember szexualitása... nyilván ovis szerelmekr˝l csak hírből hallottál.

2013. máj. 18. 10:33
 7/34 anonim ***** válasza:
16%

"nézz utána, mikor alakul ki az ember szexualitása... nyilván ovis szerelmekr˝l csak hírből hallottál."

Szép is lenne, ha már az oviban eldőlne a dolog!

A fiúknál 10-12 éves korban kezdődik a pubertás, és 20-24 éves korban érik el a teljes testi és szellemi fejlettséget, 17 évesen még sehol sincs!

Egy 17 éves még éretlen kamasz, aki azt se tudja merre hány óra!

A divatról pedig annyit, hogy vajon az én kamasz koromban (kb. 30 évvel ezelőtt) miért nem volt ennyi b*zi? Na jó a Boy George létezett, de azt kiröhögtük, nem példának tekintettük!

Szerintem!

2013. máj. 18. 12:42
 8/34 anonim ***** válasza:
81%

Volt bőven ugyanannyi meleg, mint most is, csak nem vállalták fel, mert még jobban elnyomás alatt álltak. És ha te kinevetsz valakit, mert meleg, akkor az emberiség szeméttelepéhez tartozol.

És vannak tények, például, hogy a szexualitás nem a pubertáskorban alakul ki. Akkor csak el kezd szexuálisan is érdeklődni a delikvens a vele ellentétes és/vagy a megegyező nemű emberek iránt. Attól, hogy te homofób vagy, nem változnak meg a tények.

2013. máj. 18. 12:47
 9/34 anonim ***** válasza:
76%

És miért gondolod, hogy divatból lehet valaki meleg? Iránban kivégzik őket, ott is divatból melegek? Nem léteznek divatmelegek.

Oh, és tény: a homofóbia betegség, amivel pszichológusok foglalkoznak. Gyógyítható.

2013. máj. 18. 12:48
 10/34 anonim ***** válasza:
69%

http://www.youtube.com/watch?v=2oT8f5k1W8k

itt van 21 módszer, hogy mondd el :P

2013. máj. 18. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!