Szerintetek hogy mondjam el anyunak hogy meleg vagyok?
"17 évesen még nem lehetsz úgymond "meleg" "
nézz utána, mikor alakul ki az ember szexualitása... nyilván ovis szerelmekr˝l csak hírből hallottál.
"nézz utána, mikor alakul ki az ember szexualitása... nyilván ovis szerelmekr˝l csak hírből hallottál."
Szép is lenne, ha már az oviban eldőlne a dolog!
A fiúknál 10-12 éves korban kezdődik a pubertás, és 20-24 éves korban érik el a teljes testi és szellemi fejlettséget, 17 évesen még sehol sincs!
Egy 17 éves még éretlen kamasz, aki azt se tudja merre hány óra!
A divatról pedig annyit, hogy vajon az én kamasz koromban (kb. 30 évvel ezelőtt) miért nem volt ennyi b*zi? Na jó a Boy George létezett, de azt kiröhögtük, nem példának tekintettük!
Szerintem!
Volt bőven ugyanannyi meleg, mint most is, csak nem vállalták fel, mert még jobban elnyomás alatt álltak. És ha te kinevetsz valakit, mert meleg, akkor az emberiség szeméttelepéhez tartozol.
És vannak tények, például, hogy a szexualitás nem a pubertáskorban alakul ki. Akkor csak el kezd szexuálisan is érdeklődni a delikvens a vele ellentétes és/vagy a megegyező nemű emberek iránt. Attól, hogy te homofób vagy, nem változnak meg a tények.
És miért gondolod, hogy divatból lehet valaki meleg? Iránban kivégzik őket, ott is divatból melegek? Nem léteznek divatmelegek.
Oh, és tény: a homofóbia betegség, amivel pszichológusok foglalkoznak. Gyógyítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!