Szerintetek hogy mondjam el anyunak hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
egy bő hónap múlva 17 leszek, és úgy gondolom h itt az ideje h anyu megtudja.. nem tudom hogy fogadná a hírt, szerintem biztos rossz lesz neki, nem fogja rögtön elfogadni, de már nem bírom előtte titkolni :/ a barátaim azzal nyugtatnak, hogy el kell fogadnia, mert így is-úgy is a gyereke vagyok, ráadásul az egyetlen gyereke. (apunak még nem mondom el, úgy is külön élünk). mit gondoltok, szerintetek hogy mondjam el, milyen körítéssel/háttérrel...? légyszi normális válaszokat írjatok :)2013. máj. 18. 07:51
31/34 anonim válasza:
Szia! :) Tudom régi kérdés és lehet (valószínű) már nem is vagy fent az oldalon, de remélem minden jól alakul az életedben. Ne szégyeld a másságodat (és ezt az összes meleg fiúnak is üzenem) . Ha jószívű, kedves fiúk vagytok, akkor úgyis mindenki imádni fog titeket. :)
Persze ítélkező emberek mindig lesznek, de ki kell őket zárni. Helyettük ott lesznek sokan mások akik szeretni fognak titeket.
Szóval az összes meleg fiúnak ezt üzenem. :)
32/34 anonim válasza:
"Anya, apa bebuzultam, egy tangában rohangáló seggbekúró lettem. Ugye büszkék vagytok rám? "
33/34 Synesztro válasza:
Elnézést kérek, nem tisztem beleszólni mások dolgába, de akik itt most mocskolódnak a kérdezőn. Miért jöttetek fel erre az oldalra? Minek kommenteltek, ha segíteni nem tudtok? Tudom, hogy szólás szabadság van, és valahogy ellenálhatatlan a vágy, hogy a világ tudtára adjátok, hogy rühellitek a másságot, de ezzel senkinek nem segítetek. Ez az oldal arra való, hogy tanácsot adjunk, segítsük egymást, ha úgy érezzük, hogy hozzá tudunk tenni valamit a kérdésre adott válaszunkkal. A pocskondiázással magatokat csak minősítitek. Most kiírtad magadból. Most aztán jól megmondtad a foteledből. Most jobb? Elégedett vagy? Gyújts rá, veregesd magad vállba, és bonts egy sört, mert most nyújtottad életed legjobb tanácsát, egy 17évesnek, aki élete legnehezebb döntése előtt áll. Fogadjátok tapsom, gratulációm. A társadalom gyöngyszemeivé váltatok. Én sem különösebben rajongok heteróként a melegekért, de itt most azt néztem, hogy egy 17éves srác komoly gonddal küzd, és azt nézem hogy tudnék neki segíteni így ismeretlenül. Javaslom gyakoroljatok egy kis önkontrollt, kritikát, és olvassátok el az értelmező szótárban, hogy pontosan mit is takar a segítség nyújtás. Mert ahogy elnézem az ócsárolás részénél abbahagytátok a lapozgatását, viszont az kitűnően megy. Elnézést kérek mindenkitől akinek nem inge, vagy akit megbántottam, de hát most ez sem a kérdéshez tett hozzá, hisz ez most csak egy VÉLEMÉNY.:S
34/34 anonim válasza:
Ez a 17 éves srác most 24 éves, mindenki leirhatja a véleményét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!