Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek hogy mondjam el...

Szerintetek hogy mondjam el anyunak hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
egy bő hónap múlva 17 leszek, és úgy gondolom h itt az ideje h anyu megtudja.. nem tudom hogy fogadná a hírt, szerintem biztos rossz lesz neki, nem fogja rögtön elfogadni, de már nem bírom előtte titkolni :/ a barátaim azzal nyugtatnak, hogy el kell fogadnia, mert így is-úgy is a gyereke vagyok, ráadásul az egyetlen gyereke. (apunak még nem mondom el, úgy is külön élünk). mit gondoltok, szerintetek hogy mondjam el, milyen körítéssel/háttérrel...? légyszi normális válaszokat írjatok :)

2013. máj. 18. 07:51
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
a homoszexualitás nem betegség.. "Melegnek lenni nem egy választás, nem betegség, melegnek születni kell"... a homoszexualitás az anya terhessége alatt alakul ki, már akkor eldől h kit fog szeretni a gyerek.. nézzetek utána
2013. máj. 18. 14:04
 12/34 A kérdező kommentje:
én meg azt remélem, hogy majd te jössz velem szembe az utcán és úgy seggberakhatlak hogy egy hónapig le se tudsz majd ülni. az ilyen homofóbokat kéne kiírtani amilyen te vagy xD ha velem szembe jönnél az utcán meg behúznád füled-farkad, csak neten keresztül nagy a szád cica... xD
2013. máj. 18. 14:13
 13/34 anonim ***** válasza:
88%
hagyd... az ilyen nem merne hozzánk érni, mert fél tőle, hogy elkapja... :D
2013. máj. 18. 14:14
 14/34 anonim ***** válasza:
98%
szerintem ne úgy mondd, hogy "meleg vagy", az ilyen kategóriákat nem mindig értik meg az emberek. inkább az érzésidről beszélj, azt nem lehet megkérdőjelezni. például, ha van barátod, akkor beszélj róla, hogy boldog vagy mellette, örömet okoz neked, ha vele vagy, hogy szereted, stb..
2013. máj. 18. 15:28
 15/34 anonim ***** válasza:
77%

Ne foglalkozz, kérdező az ilyen degeneráltakkal!

Hogy mondd el? Először is: mit gondolsz, édesanyád hogy áll a témához? Mennyire vagytok jóban? Sok múlik ezen, mert hát lehet előre sejteni a reakciót.

Nekem több meleg barátom is van. Volt, akinél az anyja már előbb tudta, teljesen elfogadta, valaki másoktól hallotta vissza, megvetette. Valaki máig titkolja.

Normális esetben megkérded, üljön le, mert meg szeretnél vele valamit beszélni. És elmondod neki. Ha szeret, és a jó anya, akkor teljesen el fogja fogadni, legfeljebb kicsit meghökken. :)

2013. máj. 18. 15:30
 16/34 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsokat :)

hát elég jó viszonyban vagyunk, csak az a baj h amikor szóba kerülnek a melegek/biszexek pl a tévébe, vagy a mi beszélgetéseink közben, akkor mond rájuk valami szúrós megjegyzést, ami szerinte vicces.. és ebből azt szűröm le h enyhén homofób :/ és ezért is félek elmondani neki

2013. máj. 18. 15:47
 17/34 anonim ***** válasza:
90%
Még az nem is a durvább eset, ha poénkodik velük, mintha fröcsögne belőle a gyűlölet.
2013. máj. 18. 16:24
 18/34 Synesztro ***** válasza:
97%
25/F Ne törődj a degradáló kommentekkel, végülis számíthattál rá, hogy lesz belőlük egy csokorral.:S Én Hetero vagyok ugyan, de semmi bajom nincs a meleg közösséggel sem, volt is meleg kollegám munkahelyen, még talán jobb fej volt, mint a többiek;). Az alapot tudod. Le kell ülnöd, méghozzá tényleg felkészülve mindenre. Vesd fel, hogy ha ellenszenves, akkor mi az oka annak, hogy nem szereti a melegeket? Aztán szép lassan vezesd rá, hogy te úgy érzed, hogy te is közéjük tartozol, és kérd meg, hogy fogadja el a döntésed. Nehéz út lesz, de akkor is meg kell tenned, most azt az időt éljük, amikor végre kimondhatod, nem kell elnyomnod magadban. Páran mint mindíg meg fognak majd bélyegezni, ez elkerülhetetlen, de legalább tudni fogod, hogy ki az akiről mást gondoltál, és ki az aki ezek után is melletted marad. Ráadásul így párt is előbb találhatsz magadnak;) Sok sikert.
2013. máj. 19. 08:15
 19/34 ftf1983 ***** válasza:
84%
Ha édesanyáddal valóban jó a kapcsolatod és figyel rád, akkor nagyon nagy az esély, hogy már vagy tudja rólad vagy erősen sejti. Amikor nálunk ez előkerült, akkor azért kaptam leb*szást, hogy miért nem mondtam el előbb...
2013. máj. 19. 09:58
 20/34 anonim ***** válasza:
81%

Minden korábbi tudálékos tanács ellenére, már fogantatáskor eldől, hogy valaki hová tartozik.

Ez nem divat, nem hobbi, hanem genetika kérdése!

A génekbe bele van írva!

A szüleidnek két választása van, vagy elfogad, vagy nem tekint fiaának. Anyukáddal élsz, ő el kell, hogy fogadja, egyszerűen közöld vele, mint megváltozthatatlant.

Az apukáddal nem tudom milyen a viszonyod, de általában egy másutt élő apuka nem szokta egyszerűen tudomásul venni, még akkor sem, ha nyilvánvaló, hogy az ő és édesanyád génkombinációjából származol. Ezek sajnos megváltozhatatlan tények.

2013. máj. 19. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!