Szerintetek hogy mondjam el anyunak hogy meleg vagyok?
Ne foglalkozz, kérdező az ilyen degeneráltakkal!
Hogy mondd el? Először is: mit gondolsz, édesanyád hogy áll a témához? Mennyire vagytok jóban? Sok múlik ezen, mert hát lehet előre sejteni a reakciót.
Nekem több meleg barátom is van. Volt, akinél az anyja már előbb tudta, teljesen elfogadta, valaki másoktól hallotta vissza, megvetette. Valaki máig titkolja.
Normális esetben megkérded, üljön le, mert meg szeretnél vele valamit beszélni. És elmondod neki. Ha szeret, és a jó anya, akkor teljesen el fogja fogadni, legfeljebb kicsit meghökken. :)
köszi a tanácsokat :)
hát elég jó viszonyban vagyunk, csak az a baj h amikor szóba kerülnek a melegek/biszexek pl a tévébe, vagy a mi beszélgetéseink közben, akkor mond rájuk valami szúrós megjegyzést, ami szerinte vicces.. és ebből azt szűröm le h enyhén homofób :/ és ezért is félek elmondani neki
Minden korábbi tudálékos tanács ellenére, már fogantatáskor eldől, hogy valaki hová tartozik.
Ez nem divat, nem hobbi, hanem genetika kérdése!
A génekbe bele van írva!
A szüleidnek két választása van, vagy elfogad, vagy nem tekint fiaának. Anyukáddal élsz, ő el kell, hogy fogadja, egyszerűen közöld vele, mint megváltozthatatlant.
Az apukáddal nem tudom milyen a viszonyod, de általában egy másutt élő apuka nem szokta egyszerűen tudomásul venni, még akkor sem, ha nyilvánvaló, hogy az ő és édesanyád génkombinációjából származol. Ezek sajnos megváltozhatatlan tények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!