Hogy mondjam el a férjemnek hogy vegyen nekem egy uj kabátot? Hogyí vegyem rá. Elözmény hogy nemrég vett egyet karira de nem elég meleg. Hogy adjam elö neki?
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 22:27
1/17 anonim válasza:
Egyszerűen mondd meg neki, hogy az a kabát, amit vett, vékony, abban fázol. Egy melegebbre lenne szükséged.
2/17 anonim válasza:
Basszus, a férjed, nehogymár ne merd megmodnani neki, hogy fázol...
3/17 anonim válasza:
Ööö...magadnak nem tudsz venni?
Vagy ahogy előttem írták, mondd, hogy fázós vagy, és nem elég meleg. Ha megvan a blokk, kicserélik másikra, csak a különbözetet kell fizetni.
4/17 A kérdező kommentje:
jó csak amit kinéztem az 100 körül lenne. amit vett 30.nem akarok szemtelen lenni. vagy milyen olcsobb kabátot lerhet venni a meleg? A szövetkbátban fázom. Irhát néztem ki
2010. dec. 18. 22:39
5/17 A kérdező kommentje:
suliba járok ö ad nekem pénzt ugy utálok kérni ha neki nem jut eszébe magától. pedig mindig mondom hogy fázom.
2010. dec. 18. 22:41
6/17 anonim válasza:
Nekem tök egyszerű tollkabátom van, kb 6 ezer volt és nem fázok benne :) Bármelyik egyzserű butikban, de kínaiban is beszerezhető..habár ahogy olvastam a kérdésed, te nem ilyen helyről vásárolsz..ha meg fázol, akkor mondd el neki, h hát ez nem lett jó kabát. Vagy öltözz vastagabban.
7/17 anonim válasza:
B@szod, fel kell alá venni egy tonna pulcsit ha fázol, nem egy 100 ezres kabátban flangálni. Mi vagy te, úripics@?
8/17 anonim válasza:
ha ezt az apróságot nehéz elmondani neki akkor mi lesz/van akkor ha valami nagyobb volumenű dologról kell beszélni?
egyébként odaállsz és megmondod hogy sajnos az a kabát amit vett neked karácsonyra az vékony és fázol benne. és kéne egy másik. esetleg vigyétek vissza amit vett ha még lehet, és válassz te egy másikat.
9/17 A kérdező kommentje:
konkrétan hol vetted és kb hogy néz ki?
2010. dec. 18. 22:43
10/17 anonim válasza:
Szegeden egy egyszerű kis üzletben, combközépig ér, mivel nem szeretem ha fázik a derekam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!