Szerintetek hogy mondjam el anyunak hogy meleg vagyok?
Úgy érzem meg vagyok szólítva.
"én meg azt remélem, hogy majd te jössz velem szembe az utcán és úgy seggberakhatlak hogy egy hónapig le se tudsz majd ülni. az ilyen homofóbokat kéne kiírtani amilyen te vagy"
A fóbia az a beteges alaptalan félelem megnevezése. Ez után már nem alaptalan a félelmem a homoszexuálisoktól, ha csak úgy az utcán seggbe akar dugni! Fiam, lányom, kutyám nem kéne?
"ha velem szembe jönnél az utcán meg behúznád füled-farkad, csak neten keresztül nagy a szád cica"
Kétlem, mert nem szoktam annyira ijedős lenni! Már vagy 30 éve nem nagyon ijedezek. Nem is én vagyok, aki nem meri kiírni a nevét!
Akármilyen megjegyzéseket mondd anyukád a melegekre, hidd el, idővel meg fog változni a véleménye.
Szerintem csinálj neki egy ebédet vagy vacsorát és ülj le vele békésen beszélgetni.
Még ha lelke mélyén érzi is, hogy meleg vagy, biztos neheze fogja fogadni. Semmiképp se hagyd, hogy hülyeséget csináljon!
Az én anyukámnak nagyon sokat segített az Imák Bobbyért c. film. Ez youtubon is fenn van már magyar szinkronnal. Elég megható történet. Miután megnézte, megváltozott a felfogása. Ha nem is első nap, de szerintem nézesd meg vele ezt a filmet.
22/f
"Nem is én vagyok, aki nem meri kiírni a nevét!"
hát ezen nagyot röhögtem :D
szerintem ez már csak felesleges szájtépés. egy anyának minimum feltűnik, hogy a fia a fiúkat szereti, pláne ha nem jár álcából lányokkal, nem játssza a nagy macsót.
nekem van egy nagyon jó barátom, aki szintén homoszexuális. ha nekem 2 hónap után leesett, akkor édesanyádnak szted nem derengett valami az elmúlt 17 év alatt? tegyük hozzá ez a fiú nem vállalta még fel senki előtt, de annak ellenére, hogy úgy néz ahogy a 20 éves srácok többsége, a viselkedése, hanghordozása, világlátása elárulja a dolgot. sokan bántják is miatta, pedig még a saját édesanyjának sem mondta el... igazságtalan a világ. nála rendesebb, jobb barátom még soha nem volt...
Azt én is furcsállni szoktam, amikor egy anya azt mondja, hogy nem vette észre, hogy a fiacskája meleg, ilyenkor mindig elgondolkodok azon, hogy lehet az anya nem is figyelt igazából a fiára.
Az emberek sajnos előszerettel bántják azt, kai valamiben más, mint a többség és itt nem csak a szexualitást kell érteni. Nálunk gimiben azért is beszóltak lányoknak, mert rockerek voltak... Sokan nem is gondolnak bele, hogy ezzel milyen akár maradandó lelki sérülést tudnak okozni a másiknak. Egy melegnek elég küzdelem önmagával rendeznie a dolgot nem hogy még mások bántásait is tűrni és kezelni...
Ha egy anya megjegyzéseket tesz a melegekre, akkor pláne nem fűzük semmi jót ahhoz, ha elmondod neki.
A másik pedig az, hogy ha esetleg még nem volt szexuális élményed fiúkkal, és majd lesz, akkor kiderülhet, hogy nem is ez a szíved vágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!